(foto: Ronald Lubbers)
(foto: Ronald Lubbers) Foto: Ronald Lubbers

Repro fietsaccu's zoekt graag de uitdaging

GIESBEEK - Accu's voor e-bikes en e-scooters: zonder kom je niet ver. Als je accu stuk gaat, ben je vaak veel geld kwijt aan een nieuwe accu. Maar Repro fietsaccu biedt een duurzame oplossing.


Eigenaar Ruud van Haren vertelt: "Ik hoorde vier jaar geleden dat er veel problemen zijn met elektrische accu's. Ik heb me toen verdiept in de techniek en de industrie. Je bent als klant vaak verplicht om een nieuwe accu van de fabriek af te nemen. Maar er is dus een alternatief, want je kunt ook je accu laten reviseren. Ik zet er dan graag de modernste batterijen in, zodat je accu zelfs nog beter is na de reparatie."

Inmiddels weten al veel fietsenzaken in De Liemers wat Repro fietsaccu's voor hen kan betekenen. Ze laten accu's op maat maken. "Bijvoorbeeld voor minder mobiele klanten die een Tante Paula step gebruiken. Een aangepaste accu heeft meer kracht zodat je langer door kunt rijden. Het is altijd maatwerk, want je moet wel binnen een bestaande cassette werken. Ik vind het een uitdaging om mensen een betere accu tegen een veel lagere prijs te leveren."

Ruud van Haren levert graag kwaliteit. Hij werkt met volle aandacht aan iedere accu: "Het is een heel precies werkje, je mag geen enkele stap missen. De gevolgen kunnen namelijk behoorlijk heftig zijn als je wel een fout maakt, zoveel energie zit er in zo'n batterij. Als ik aan het werk ben, staat mijn telefoon dus op stil." Wilt u ook een betere accu? Bel dan voor een afspraak!

Repro fietsaccu, Ruud van Haren, Mr. Willemsenstraat 4, Giesbeek; 06 50567880; www.reprofietsaccu.nl.