Najaars- en rommelmarkt in IJzendoorn

IJZENDOORN – Iets nieuws op de kop tikken of iets vinden waar je al veel langer naar op zoek bent? Het kan maar zo op zaterdag 28 september in IJzendoorn! Die dag wordt er namelijk alweer voor de 41e keer de jaarlijkse Najaars- en Rommelmarkt georganiseerd door vijf plaatselijke verenigingen.

In de dorpskern worden in totaal zo’n negentig kramen opgesteld, waarvan de helft met zelf opgehaalde spullen en waarvan de rest is verhuurd. De markt is vrij toegankelijk en zal om 11:00 uur geopend worden. De befaamde IJzendoornse oliebollen zijn echter al vanaf 9.00 uur verkrijgbaar.

Gedurende de dag is er op de markt van alles te beleven. Zo kunt u de kerk en kerktoren bezichtigen en is er voor de kinderen een gratis draaimolen en een luchtkussen aanwezig. De traditionele veiling is dit jaar ingeruild voor een antiekmarkt, zodat bezoekers de gehele dag in staat worden gesteld om ook de meest waardevolle spullen aan te schaffen.

Rond de klok van 16:00 uur eindigt de markt, waarna iedereen welkom is om te genieten van een drankje en een stukje muziek. De organisatie hoopt op een gezellige dag met mooi weer. Meer informatie staat op www.rommelmarkt.verenigingen-ijzendoorn.nl.