Afbeelding

Voor een persoonlijk en uniek afscheid

GENNEP - ‘Ik zorg voor een persoonlijk en uniek afscheid, passend bij degene waarvan we afscheid nemen en de nabestaanden’, zo begint Nicole Geutjes Uitvaartzorg haar tekst op haar flyer. Nicole heeft haar eigen Uitvaartonderneming en begeleid nabestaanden in een grote regio.


“Ik ga graag met mensen om, wil er voor hen zijn en met mijn eigen bedrijf kan ik dat”, begint Nicole. Zij wilt zich onderscheiden, dat kan ze met haar persoonlijke werkwijze in de uitvaartbranche.

Samen met de nabestaanden zorgt ze voor een persoonlijk afscheid, passend bij hun wensen en mogelijkheden. Het is belangrijk dat ieder zijn eigen keuzes maakt en niets doet “omdat het zo hoort”. Afscheid nemen doe je maar één keer en dan moet je dat naar je eigen wensen doen, dan voelt het goed. “Als mensen tevreden zijn over mijn diensten dan ben ik dat ook”, zegt ze.

Nicole Geutjes Uitvaartzorg heeft geen eigen rouwcentrum, maar kan de uitvaart op de gewenste locatie laten plaatsvinden. In de persoonlijke manier van werken, staan bij Nicole luisteren, inlevingsvermogen en betrokkenheid voorop. Het zijn sleutelwoorden voor het realiseren van een gedenkwaardig afscheid. Ook mensen die een uitvaartverzekering bij Dela, Monuta of Yarden hebben, kunnen door Nicole de uitvaart laten verzorgen.

Nicole Geutjes Uitvaartzorg, Dr. Nolensstraat 28 in Gennep; 06 18904010, www.nicolegeutjesuitvaartzorg.nl.