Brocante op Klooster Graefenthal

GOCH - Op 11 juli en 12 juli 2020 presenteert Heerenlanden Events “Brocante am Kloster-Graefenthal, coronaproof.


Ruim dertig deelnemers zullen dit prachtige landgoed, omtoveren tot een unieke en sfeervolle brocante wereld. Je vindt de mooiste schatten en vondsten uit onder andere België, Frankrijk en Engeland, van stoer tot industrieel en van sober tot romantisch. Kom snuffelen en struinen tussen de mooiste schatten en vondsten en geniet op het gezellige terras van Kloster Graefenthal van verse koffie, lunch en diverse lekkernijen.

Openingstijden: zaterdag 11 juli: 10:00-17:00; zondag 12 juli: 10:00-17:00 uur. Entree: 4,00 euro. kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren gratis

Klooster Graefenthal is een authentiek middeleeuws landgoed met een prachtig klooster. Een prachtig gerestaureerd 13e-eeuws klooster in de gemeente Goch, ongeveer vijf kilometer van de Nederlandse grens en aan een mooi meer in het Reichswald. Omdat het klooster binnen een netwerk van fietspaden en wandelpaden ligt is het een leuke bestemming voor een weekendje fietsen of wandelen langs de grens. Meer informatie staat op www.heerenlandenevents.nl.