Afbeelding

Austria Sport: uw winter-

en wandelsportspecialist

MALDEN - Austria Sport is een begrip in Malden en omstreken. Al meer dan 42 jaar een begrip in de wintersport en wandelsport. De winkel is ruim 500m2 en heeft een uitgebreid assortiment wintersport en wandelsport artikelen.


Juist in deze tijd willen mensen er meer op uit, natuurlijk op 1,5 meter afstand! Wandelen is de ideale activiteit die alleen of op afstand kan worden gedaan. Het belang van goede schoenen is daarbij zeer belangrijk, zeker bij langere afstanden of frequenter wandelen, laat u adviseren door de specialisten bij Austria Sport.

Naast het advies van juiste schoenen worden er ook correctiezolen volledig gevormd naar uw voeten. Deze verbeteren uw loopcomfort en zorgen voor een juiste drukverdeling onder uw voeten. Daarnaast verbeteren de verschillende loopfases landing fase, stand fase en afzet fase. Deze zolen zijn niet alleen bedoeld voor wandelschoenen maar kunnen in bijna alle schoenen gebruikt worden.

Aanbieding:
Maak vandaag nog gebruik de 4daagse compensatie actie, koop nu je schoenen en/of kleding en bespaar 40 euro! De aanbieding is alleen geldig op vertoon van de 4daagse inschrijving met een minimale besteding van 200 euro. (Per aankoop één inschrijvingsbewijs).

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dit kan bij voorkeur via telefoon of via de site. Natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM bij deze specialist nageleefd.


Austria Sport, Rijksweg 209, Malden; 024 3236037, www.austriasport.nl.