(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Groesbeek krijgt

eigen Barbiershop in centrum

GROESBEEK – Binnenkort krijgt Groesbeek een eigen Barbiershop in het centrum van Groesbeek. De 51-jarige Iraniër Davoud Mahjoub-Sefat heeft het pand gehuurd van de bierspeciaalzaak ‘De Alde Smid' aan de Dorpsstraat 7a in Groesbeek.


Davoud verblijft momenteel al 3,5 jaar in Nederland en had daarvoor een grote kapperszaak met zes stoelen om te knippen en drie stoelen om te wassen in Noord Iran. Davoud heeft de afgelopen twee jaar gewerkt in de Barbiershop in het centrum van Gennep, die bijzonder goed loopt. Ook daar kwamen veel mensen uit Groesbeek zodat Davoud het wel zag zitten om in Groesbeek te gaan beginnen.

De Barbiershop is alleen bestemd voor mannen en kinderen. Hij heeft diverse maatregelen getroffen om het Corona virus tegen te gaan. Na een interne verbouwing en installatie van diverse waterpunten gaat de Groesbeekse Barbiershop zo gauw mogelijk open. Voor het knippen van heren vraagt Davoud 16,00 euro, voor het knippen van baard en snor alsmede het verwijderen van neus – en oorharen 10,00 euro. Kinderen tot 13 jaar moeten 13,00 euro betalen.

De Groesbeekse Barbiershop is geopend op maandag van 13.00 tot 19.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30 tot 19.00 uur, vrijdags van 09.30 tot 20.00 uur en zaterdags van 09.30 tot 18.30 uur.