(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Omroep Berg en Dal

huldigt jubilarissen

GROESBEEK – Tijdens de jaarlijkse medewerkersbijeenkomst en de nieuwjaarsborrel van Omroep Berg en Dal in de foyer van De Mallemolen is vrijdagavond 31 januari een viertal jubilarissen gehuldigd.

Tijdens deze grote opkomst zette de nieuwe voorzitter Rob Bekers alle vier de leden in het zonnetje omdat zij de omroep al 12,5 jaar trouw zijn gebleven. Naast een attentie, een oorkonde en de gebruikelijke bloemen en een woordje van de voorzitter voor; José Theunissen, redactielid bij de programma's van de Muzikale Mixer; René Klösters, hoofd van de tv-roep, die zorgt ervoor dat de beelden bij de mensen in de huiskamers komen; Eric Jacobs, presentator en redactielid van het populaire en wereldwijd bekend programma Blues Moose; Jaap Peters, samensteller van de Muzikale Mixer op de woensdag.

Tijdens de toespraak van voorzitter Rob Bekers werden de toekomstplannen uiteen gezet en enkele bestuursmededelingen gedaan. Zo werd de wens uitgesproken om vaker op locatie te gaan uitzenden in alle kerkdorpen van de gemeente Berg en Dal. Verder werd door de coördinator van de Nieuwe Media Groep Berry Kersten de vernieuwde Intranetsite, een communicatiemiddel voor de 95 medewerkers, geïntroduceerd. De medewerkersbijeenkomst werd afgesloten met een gezellig samenzijn in het theatercafé van De Mallemolen.