Docente Diana Box.
Docente Diana Box. Foto:

Heel Groesbeek typt

GROESBEEK - Voor een geslaagde (school) carrière is het tegenwoordig enorm belangrijk dat je goed leert typen.

Anno 2020 is de computer niet meer weg te denken en wordt de pen steeds vaker vervangen door het toetsenbord. Werkstukken,boekverslagen,e-mails en scripties. Alles dient digitaal aangeleverd te worden. Daarom worden er op veel scholen typecursussen aangeboden. Online, klassikaal of een combinatie van die twee.

Type Talent geeft bewust alleen klassikale cursussen. Goed leren typen kan alleen met de juiste werkhouding en de juiste vingerzetting. En doordat je elke twee weken naar de les komt, is dat de bekende stok achter de deur.

Is zo'n typecursus geschikt voor kinderen met dyslexie of een andere leerstoornis? Ja, absoluut! Door het programma waar Type Talent mee werkt, wordt er maatwerk geleverd, afgestemd op behoefte van de leerling.

Maar hoe zit het met leren typen voor volwassenen? Zowel voor werk als privé wordt de computer steeds meer gebruikt: e-mails, brieven typen, rapportages,facebook en Linkdin. Wanneer je één uur per dag bezig bent met typen en je leert blind typen kan je op dat uur een half uur tijd besparen.

*Wie blind typt heeft oog voor de inhoud* Met een kleine investering win je erg veel tijd! In twaalf klassikale lessen leert Type Talent je blind typen én tekstverwerken. Tussen de lessen in word je intensief begeleid per mail.

Start cursus 17 februari. Meer informatie of aanmelden kan via: www.typetalent.nl. Blind leren typen is een cadeau voor het leven.