Afbeelding

Hielspoor: kom er vanaf door middel van shockwavetherapie!

MOLENHOEK - Result Care in Molenhoek is een centrum voor chronische en complexe klachten, emotionele problemen, fitheid en gezondheid. Door een combinatie van chiropractie, fysiotherapie, coaching, personal training en fitness kunt u hier terecht voor een groot aantal uiteenlopende klachten.


Eén van de specifieke klachten waar u bij dit centrum voor terecht kunt is hielspoor. Hielspoor is een verkalking van het hielbeen en geeft pijn aan uw hiel, bij elke stap. Als u te lang met deze klachten blijft rondlopen, zal het herstelproces ook langer gaan duren. Daarom is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Result Care biedt u daarom graag een gratis screening aan,


Sommige mensen wordt geadviseerd om een cortisonen-injectie te doen om daardoor hielspoor te verminderen. Deze injecties zijn echter niet zonder risico, waardoor het verstandig kan zijn om eerst een minder invasieve behandeling te doen. Als dat niet werkt kan er altijd nog voor deze spuit worden gekozen. Als hiervoor wordt gekozen, is het belangrijk dat het onder echogeleiding gebeurt. Alleen dan kan men zeker weten dat ze de prik op de juiste plek zetten.


Een minder invasieve vorm zijn rekoefening of shockwavetherapie. Shockwave wordt bij Result Care al jarenlang succesvol ingezet om hielspoor te behandelen. Mensen hebben gemiddeld tussen de vier en zes behandelingen nodig om sterke vooruitgang te bemerken. De behandeling kan pijnlijk zijn, zij het minder pijnlijk dan een injectie, en is in de meeste gevallen zeer effectief.


De shockwavetherapie wordt versterkt met de juiste rekoefeningen door de gediplomeerde fysiotherapeuten bij Result Care. Omdat de behandeling wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut wordt het grootste deel van de behandeling vergoed door de zorgverzekering (indien u hiervoor verzekerd bent). Voor de shockwave zit er wel een eigen bijdrage van 19,95 euro per behandeling.

Result Care, Middelweg 10b, 6584AH Molenhoek; 024 3585905, www.resultcare.nl.