Afbeelding

Peter Marsman van Tandprothetische Praktijk Dukenburg laat u weer lachen

Heeft u een goede 'klik' met uw kunstgebit?

NIJMEGEN – Als u problemen ervaart met uw gebitsprothese dan heeft dat een zeer negatieve impact op uw dagelijks leven. Uw gebit kan te los zitten of pijn veroorzaken. Vaak is dat een reden dat men bij Peter Marsman terecht komt. Peter is gespecialiseerd tandtechnieker en tandprotheticus en is tevens aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

'Het professioneel kunnen aanmeten en vervaardigen van een gebitsprothese, daar gaat een medisch-biologische en technische opleiding tot tandprotheticus en tandtechnieker aan vooraf', legt Peter uit. 'Wanneer u dus een prothese nodig heeft, of problemen ervaart met uw huidige prothese, dan zal iedere goede tandarts u doorverwijzen naar een tandprotheticus. Iedere specialist heeft immers zijn eigen vakgebied'. Ook zonder verwijzing van uw tandarts kunt u terecht bij Peter Marsman voor vrijblijvend advies en het laten aanmeten en vervaardigen van een goed passende gebitsprothese. Een eerste consult is kosteloos. Bij zijn praktijk Tandprothetische Praktijk Dukenburg heeft Peter ook een eigen tandtechnisch laboratorium gevestigd. 'Wij besteden niets uit, maar vervaardigen alle protheses zelf. Dat werkt het beste, want we meten de protheses ook zelf aan en voeren zelf de gesprekken met onze cliënten. In die gesprekken luisteren we uiteraard goed naar de wensen, want we willen iedereen graag lachend de deur uit zien gaan!'

Bereikbaarheid:
Tandprothetische Praktijk Dukenburg is zeer gemakkelijk bereikbaar, bovendien zijn er (gratis) parkeerplaatsen voor de deur die veelal vrij zijn voor de patiënten.
De praktijk bevindt zich op de begane grond en is goed toegankelijk voor minder validen. U vindt Tandprothetische Praktijk Dukenburg in de wijk Aldenhof in Nijmegen vlakbij de A73.

Wilt u ook lachend de deur uit gaan? Maak dan een afspraak! (Eerste consult is kosteloos.)

Tandprothetische Praktijk Dukenburg, Aldenhof 70-02 Nijmegen, 024 3430986; www.jouwgebit.nl, (Lid van O.N.T.)