Repaircafé beperkt open

WESTERVOORT - Stichting Repair Café Westervoort-Duiven is beperkt open op elke maandag en woensdag tussen 13:00-15:30 uur aan de Noordelijke Parallelweg 1. Vanwege de beperkingen is het niet mogelijk om de werkplaatsen te betreden maar u kunt wel reparaties naar onze locatie brengen en achterlaten op de gang en als u niet naar binnen wilt of durft kunt u ook aanbellen en dan komt er iemand naar buiten.


Wanneer u iets naar binnen komt brengen, vragen wij u om uw artikel op een tafel in de gang te plaatsen, dan komt een vrijwilliger van het Repair Café het ophalen. Benoem duidelijk de klacht en vergeet uw contactgegevens niet door te geven.

U wordt gebeld met betrekking tot de status van het ingebrachte artikel en dan kunt u het tijdens de openingstijden ophalen weer via de tafel op de gang of wij brengen het naar buiten.

Bekijk onze Facebook Groep of Pagina voor eventuele beperkingen met betrekking tot wat we wel of niet kunnen repareren deze periode of mail of bel 06 27897318 of email: repaircafewestervoortduiven@gmail.com.