Fotograaf: Walter Verwaal (Fotic)
Fotograaf: Walter Verwaal (Fotic)

Samen genieten van de zomer!

Andere tijden.

DUIVEN - Afgelopen tijd was een periode van veel veranderingen in onze samenleving. Gelukkig heeft Derksen Schoenmode daar snel op kunnen inspelen door onze persoonlijke aanpak in de winkel. Schermen en private shopping hebben het mogelijk gemaakt om jou optimaal op een veilige manier te kunnen helpen. Private shopping is voor velen een fijne, veilige oplossing gebleken.


De winkel alleen voor jou of gezin was een welkom uitje en vaak ook gezellig om even te kunnen bijpraten, extra aandacht voor jou en je voeten en de ruimte. Nu de dreiging wat minder is en de maatregelen wat versoepeld zijn, merken we dat de behoefte iets minder is. De vrijdagavonden zijn we tot 20:00 uur gewoon open. Van 20:00 tot 21:00 uur is het nog mogelijk om een afspraak te maken voor private shopping (bel: 0316 263035).


Nu de zomersale (twintig tot wel vijftig procent korting) begonnen is bij Derksen Schoenmode, is het soms wel een uitdaging om de drukte te reguleren. Soms kan het zijn dat je even buiten moet wachten, omdat vijf klanten tegelijk in de winkel het beste werkt voor jou en onze veiligheid.

"Wij wensen jullie allemaal een fijne en comfortabele zomer toe met een paar heerlijke zomerschoenen uit onze collectie. Tot snel!", aldus Irma en Brigit Derksen.

Derksen Schoenmode, Pastoriestraat 42, Duiven, 0316 263035, www.derksenschoenmode.nl.