Foto: Sven Scholten
Foto: Sven Scholten

Bent Sports binnen weer open!

ZEVENAAR - Na weken van buiten sporten is het 1 juli eindelijk weer zover... er mag weer binnen gesport worden! Afgelopen weken kon er bij Bent Sports al buiten gesport worden. Een groot gedeelte van de fitnessapparaten stond buiten in een grote tent, de groepslessen werden buiten gegeven en natuurlijk kon er getennist worden. Vanaf 1 juli mogen leden ook de apparaten binnen weer gebruiken.


“Het is fijn dat we de mensen ook binnen weer mogen begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Veel van onze leden hebben de eGym cirkel erg gemist! Vaste prik twee keer per week op de eGym cirkel en dat valt ineens weg bij deze crisis. Ook van de squashbanen kan gelukkig weer gebruik gemaakt worden.”

“We zijn druk geweest met alle voorbereidingen want het vraagt best wel wat aanpassingen. Samen met het team hebben we het voor elkaar weten te krijgen. Ook de openingstijd gaat weer terug naar 07:00 tot 00:00 doordeweeks. We kijken ernaar uit iedereen weer te zien en te begeleiden in de club!”

“En wil jij ook weer lekker in beweging komen? Kom gerust langs voor een kijkje in de club en wie weet kunnen we jou ook op weg helpen!”

Bent Sports , Hunneveldweg 6B, Zevenaar, 0316 331782; www.bentsports.nl.