Beauty Annemiek nieuwe schoonheidssalon in het centrum van Zevenaar

ZEVENAAR - Op 1 juli opent in het centrum van Zevenaar aan de Arnhemseweg 1B een nieuwe schoonheidssalon Beauty&... De naam Beauty&... klinkt verassend en staat voor meer dan een beautysalon, maar dat blijft nog even een verrassing.


Eigenaresse Annemiek Marselje ziet een droom werkelijkheid worden, want na zes jaar vanuit huis werkzaam te zijn geweest op het gebied van schoonheidsbehandelingen neemt ze nu haar intrek in het pand aan de Arnhemseweg 1B in Zevenaar. Vanaf haar woonadres aan de Maatjesweg in Babberich heeft ze de afgelopen jaren haar salon gerund naast haar vaste baan bij de Liemerije deskundige zorg voor ouderen in Zevenaar.

Op haar woonadres adres zal zei haar werkzaamheden voortzetten, vooral gericht op alles wat te maken heeft met gezichtsbehandelingen, make-up et cetera.

"Op de Arnhemseweg 1 B ga ik werken met etherische oliƫn, gewonnen uit planten en bloemen waar vaak een heilzame werking van kan uitgaan, met als doel door aanraking het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. In de loop van het jaar zal dit uitgebreid gaan worden met stoelmassage en hotstone, en ..."

Op dit moment is Annemieke ook nog naarstig op zoek naar een zelfstandige pedicure of nagelstyliste, die bij haar in de praktijk wil werken tegen een redelijke huur.

Beide praktijken zullen alleen geopend zijn op afspraak, daarvoor kunt u altijd bellen (behalve op zondag) naar 06 42469985. Bij geen gehoor kan men de voicemail inspreken, men wordt dan dezelfde dag teruggebeld. "Ik hoop u snel te ontmoeten in een van mijn praktijken aan de Maatjesweg 14 in Babberich, of aan de Arnhemseweg 1B in Zevenaar."