Afbeelding

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

ZEVENAAR - Vandaag willen wij u meenemen naar een stukje geschiedenis en toekomst perspectief van Tinselboer Auto's te Zevenaar.


Tinselboer auto's is opgericht in 2015 door Martijn Tinselboer, hij had altijd de wens om ooit een keer voor zichzelf te beginnen na jarenlang voor een werkgever gewerkt te hebben bij een universeel autobedrijf en later bij een aantal grote autodealers.

Martijn kreeg de kans om een bedrijfspand in Zevenaar te betrekken en na een hoop nadenken en overwegen besloten om de stap te zetten en zo heeft Tinselboer auto's zijn deuren geopend op 4 januari 2016, in eerste instantie part-time naast zijn full-time dienstverband met als doel om na verloop van tijd volledig zelfstandig aan de gang te gaan en dat is gerealiseerd per 1 januari 2020.

De visie van het bedrijf is om de ouderwetse dorpsgarage cultuur te blijven waarborgen zodat de klant zich thuis voelt als hij of zij het bedrijf bezoekt. Een bedrijf waar service en kwaliteit hoge prioriteit heeft. Echte groei plannen zijn er dus niet want hun mening is: hoe groter, hoe onpersoonlijker en dat willen ze juist voorkomen.

Het autobedrijf wordt gerund door Martijn en zijn vrouw Esmeralda die iedere klant met open armen en een glimlach begroeten, er is altijd tijd voor een praatje en een kopje koffie, de echte ouderwetse dorpsgarage cultuur dus. U kunt er terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto en ook voor de aanschaf van een andere auto, ze hebben een aantal occasions op voorraad maar leveren ook regelmatig auto's via een zoekopdracht, u geeft aan wat u zoekt en voor welk budget en hun leveren dan uw droomauto. Ontzorgen is een belangrijk onderdeel van de service die er verleend wordt.

Tinselboer auto's, Zuiderlaan 28 (ingang Spoorwegdwarsstraat), 6905 AE, Zevenaar, 06 38634567, www.tinselboerautos.nl.