De afdeling koelen en vriezen.
De afdeling koelen en vriezen. Foto:

Peters St. Janshof: Service en Kwaliteit

DIDAM - De afdeling koelen en vriezen is weer klaar, opgefrist en nieuwe stoeltjes erbij. Het seizoen kan beginnen.


Het assortiment bestaat uit verschillende modellen en merken van klein naar groot, koelkasten en diepvrieskasten en -kisten, koelvriescombinaties in verschillende maten, zowel vrijstaand als inbouw.

"Waarom een nieuwe koelkast? Deze hebben we al meer dan 15 jaar hij doet het nog perfect." Dat is een vraag die we regelmatig horen van klanten. De voordelen zijn dat de levensmiddelen langer houdbaar blijven , de temperatuur is beter te regelen en het energieverbruik is stukken lager.

No-frost diepvriezer krijgen geen rijpvorming, deze hoeft je niet meer te ontdooien ,dus meer bedieningsgemak. Reactie van klant na aanschaf van een nieuw apparaat is vaak: "Dit hadden we veel eerder moeten doen."

"Wij geven een goed advies. Eventueel komen we opmeten bij voor het inbouwen van een koelkast of koelvriescombinatie, zodat de deurmaten goed zijn en om het juiste model te adviseren. Zoals u van ons gewend bent, wordt het nieuwe apparaat thuis gebracht en geïnstalleerd, zo nodig wordt in overleg de deur omgezet.

Wij zijn in deze coronatijd gewoon geopend en houden ons aan de adviezen, onder andere afstand houden. Dat geldt ook voor het thuis bezorgen en installeren. Geef Sjef de ruimte, zodat hij zijn werk veilig kan doen en wij allemaal gezond blijven."

Sjef en Henrita Peters; Peters St Janshof, Kerkstraat 42, Didam; 0316 221438.