Afbeelding
Foto:

Gratis grind af te halen in Huissen

HUISSEN - Stichting Epric gaat de kassen anders indelen en heeft daarbij het grind dat in de kassen ligt ‘over’. Een ieder die in de gemeente Lingewaard woont kan gratis grind ophalen indien men dit nodig zou hebben. Het grind is uitermate goed geschikt voor opritten of om iets af te dekken.


Stichting Epric is een zorgkwekerij die in Huissen aan het Nieuwediep 9a zit. In verband met Corona zijn de werkzaamheden beperkt op dit moment en is er de mogelijkheid tot verandering van het complex. Hiermee zijn we ook gestart.

Het grind heeft een grote van 1,2-3cm en is het zogenoemd riviergrind. Zoals reeds aangegeven is het gratis op te halen. Men moet het wel zelf opscheppen en transporteren. Kruiwagen en een goede schoffel is wel nodig. Maar het mag dan ook wel gratis meegenomen worden!

Wel is het zo dat je niet op de bonnefooi kan langskomen. Alleen na telefonische afspraak omdat het aantal mensen dat grind tegelijk kan opscheppen beperkt is tot 1-2. Het telefoonnummer voor het maken van een afspraak is 026 3250959. Er is zo’n 25 kuub grind aanwezig.

De kwekerij is verder op dit moment gesloten voor andere bezoekers. Na telefonische afspraak wordt er een afspraak ingepland wanneer jij kunt gaan opladen. Stichting Epric ligt aan het Nieuwediep 9a in Huissen.