Afbeelding
Foto:

(Met mogelijkheid tot vergoeding van zorgverzekeraar)

Vanaf heden ook huidtherapie

bij Perfect Skin & Beauty

HUISSEN - Wendy Meyer is met haar salon voor huidverbetering vanaf September gevestigd in het centrum van Huissen op de Vierakkerstraat 40. Veel gasten hebben de weg naar de nieuwe salon én de nieuwe specialisten al weten te vinden.


Perfect Skin & Beauty is een totaalconcept voor beauty en gezondheid, mét nadruk op huidverbetering en anti-aging. Wij staan voor méér dan alleen het mooier maken. Door namelijk de huid te verbeteren sta je als persoon namelijk letterlijk en figuurlijk fijner in het leven en zit je lekkerder in je vel. Het is onze passie om met jou samen te werken aan je huid en je adviezen te geven over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen! Dit doen we van zowel buiten als binnen uit.

Het aanbod in de salon is uitgebreid met een aantal zzp’ers die hier ook hun diensten aanbieden. Zo kunnen de gasten van Perfect Skin & Beauty naast de behandelingen van huidspecialiste Wendy ook terecht voor Permanente make-up, een Cosmetisch Arts, Nagel- en Wimperspecialiste, Masseuse en Waxspecialiste.

Vanaf september kan je ook terecht bij een huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij staan voor de beste huidtherapeuten die de beste laserbehandelingen en peelings uitvoeren. Ze zijn erkend door alle zorgverzekeraars waardoor de behandeling mogelijk vergoed wordt.

Je kunt voor alle huidproblemen terecht bij onze huidtherapeut. Voorbeelden van klachten waarbij huidtherapie wordt toegepast zijn: Lichte tot zware vormen van acne; Vaataandoeningen zoals rosacea of couperose; Pigmentvlekken; Littekens verwijderen of het camoufleren daarvan; Overbeharing.

Voor een afspraak met de huidtherapeut neem contact op via info@perfectskinenbeauty.nl of 026 7853800.

Perfect Skin & Beauty, Vierakkerstraat 40, Huissen.