Wendy Rutjes.
Wendy Rutjes. Foto:

'Uw nalatenschap is

meer dan een testament'

REGIO - Na het overlijden van een dierbare moet er, naast de emoties die hiermee gepaard gaan, veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap.



Wendy Rutjes legt als RegisterExecuteur in een presentatie uit dat uw nalatenschap meer omvat dan een testament. Ze gaat in op de verschillende momenten in de nalatenschapsplanning om u te informeren over de zaken waarin u mogelijk tegenaan loopt. Dit alles met als doel dat financiële en fiscale zaken die geregeld moeten worden geen belemmering zijn voor het rouwproces.

Ook is het mogelijk om uw vragen bij Wendy neer te leggen: na afloop van de presentatie is hier op informele wijze gelegenheid voor onder het genot van een kop koffie. Het team van Aster uitvaartzorg is aanwezig voor eventuele uitvaart gerelateerde vragen of voor een rondleiding in het uitvaartcentrum.

De presentaties vinden plaats op:
16 september Locatie Aster Uitvaartcentrum, Kokkeland 17 in Elst.
23 september Locatie ‘Bloesem: huis van afscheid’, van Wijkstraat 33 in Huissen.
Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. Afsluiting 21:30 uur.

Wij vragen om uw aanwezigheid voor 15 of 22 september te melden bij Wendy via info@oikonomia.nu of via 026 3791941.

Geen nationale vogeltentoonstelling Gendt

GENDT - Ieder jaar organiseert de Gendtse Vogelvrienden uit Gendt een nationale tentoonstelling, waaraan vogelkwekers uit voornamelijk Gelderland in oktober deelnemen.


Van diverse kanten hoor je, dat er dit jaar goed gekweekt is. Helaas kunnen de liefhebbers hun mooiste exemplaren niet tonen. Het coronavirus heeft gezorgd, dat het bestuur heeft moeten besluiten de tentoonstelling te cancelen. De hoop is nu gevestigd op het jaar 2021 om dan weer de sportieve strijd met elkaar aan te gaan om de mooiste vogels op de stok te krijgen.