Sponsers, trainers en spelers. (foto: Joan Roelofs-Dominicus)
Sponsers, trainers en spelers. (foto: Joan Roelofs-Dominicus) Joan Roelofs-Dominicus

Sponsor bedankt!

ANGEREN - Voor het nieuwe seizoen 2020-21 heeft Natural Stone Consult en Werkkans dagbesteding en Coaching de jongens en meiden van SV Angeren JO9 voorzien van nieuwe oranje-zwarte hummel tassen.


Autobedrijf Reijmes heeft het gehele team voorzien van elf nieuwe adidas ballen, ballen tas en pomp. Namens de spelers en trainers willen we onze sponsors hartelijk bedanken! We staan er weer top bij op en om het veld! Op de foto: van links naar rechts, boven naar onder: Don Hammink, Pascal Sluiter, Rob Roelofs; Roan Sluiter, Joeri Giessen, Jax Janssen, Tara Kamps; Saar Scholten, Jorik Coeleveld, Timme Roelofs, Sieb Hammink.

Kerkje Gendt ook open tijdens 3 oever festival

GENDT - Op 19 en 20 september zal de protestantse kerk van Gendt ook geopend zijn. Twee kunstenaars zullen hun werk tonen in en buiten de kerk aan de Torenlaan.


Tatjana Kiriënko toont Gordijnkunst, die gemaakt is van reststoffen uit Gordijnfabrieken. Gedeeltelijk worden ze ook gemaakt in Oekraïne, waar Tatjana een Fair Trade project heeft. Ze werkt meestal in opdracht, maar in Gendt zal ze een deel van haar vrije werk laten zien.

De tweede kunstenaar is Liesbeth Geenen. Zij noemt zich levensluisteraar en beeldend kunstenaar. De mens staat centraal in haar sculpturen van hout en steen. Ook maakt zij praat stokken, waarover zij tijdens de expositie meer kan vertellen. De kerk zal op beide dagen geopend zijn van 11.00-17.00 uur.