Afbeelding
Foto:

Gratis proeflessen

bij Theaterschool Theater&Zo

HUISSEN - Wil jij weten of toneelspelen, zingen en/of musical iets voor jou is? Of weet jij dit al en wil jij je daar graag verder in ontwikkelen? Probeer dan eens een gratis les bij Theaterschool Theater&Zo. En wie weet kan jij daarna wel wekelijks genieten van leuke, leerzame toneel, zang en/of musical lessen en sta jij komend seizoen in een prachtige voorstelling te stralen.


Individuele aandacht, plezier en ontwikkeling staan centraal bij de lessen van Theaterschool Theater&Zo. We hebben lessen voor kinderen vanaf vier jaar tot en met volwassenen en alle lessen worden gegeven door een professionele theaterdocent die is afgestudeerd aan de hogeschool voor de kunsten ArtEZ. De lessen vinden plaats in de protestantse gemeentekerk, Raadhuisplein 35 te Huissen.

Benieuwd? Neem eens een kijkje op onze website en/of Facebook voor foto's van de voorstellingen van afgelopen seizoen of bekijk onze promo video om een impressie te krijgen en kom een keertje vrijblijvend meedoen. Inschrijven kan via www.theaterschooltheaterenzo.nl.