Afbeelding
Foto:

Kinderactiviteiten op het 3 oever festival

HUISSEN - In het weekend van 18, 19 & 20 september vindt alweer het vijfde jaar van het '3 oever festival' plaats. Een prachtige fiets/wandel/vaar route langs drie oevers van de Gelderse Poort vol kunst en cultuur. Het festival biedt voor ieder wat wils waarbij het kleine genieten centraal staat. Muziek, dans, theater, beeldende kunst en nog veel meer!


Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten georganiseerd. Naar hartelust knutselen bij de knutselbus, heerlijk luisteren naar prachtige verhalen verteld door verhalenvertelster Ineke de Jongh of juist lekker actief meedoen met gratis lessen toneel, zang en/of musical georganiseerd door Theaterschool Theater&Zo. Dit en nog veel meer is op zaterdag 19 september te beleven bij cultureel centrum Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28 in Gendt.

Maar ook op zondag 20 september is er op deze locatie een mooi programma. Zo zullen de leerlingen van Theaterschool Theater&Zo het publiek vermaken met voorstellingen waar zij afgelopen seizoen hard voor hebben geoefend. Voorstellingen die leuk zijn voor jong en oud. Laat je meenemen in een een magische wereld waar goedheid wordt beloond bij 'Sjakie' Of ontsnap even aan de dagelijkse realiteit in een ode aan de fantasie bij 'De verloren kinderen' of ga op zoek naar een gevoel van lang geleden tijdens een zoektocht met 'Anna'

Gedurende beide dagen kan je ook genieten van live muziek onder andere verzorgd door zangleerlingen van Theaterschool Theater&Zo. Benieuwd? Zin in een avontuur? Zin om cultuur te proeven? Kom dan genieten van dit festival, natuurlijk geheel corona Proof en volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk het gehele programma op www.3oeverfestival.nl of reserveer alvast een plek bij de lessen/voorstellingen via www.theaterschooltheaterenzo.nl.