In Your Honor tribute The Foo Fighters. (foto: Dennis Peters)
In Your Honor tribute The Foo Fighters. (foto: Dennis Peters)

Geslaagde 'coronaproof' editie

van Under the Milky Way

HUISSEN - “Laten we hopen dat dit eenmalig is geweest” ,laat de organisatie weten. Deze kan terugkijken op een geslaagde 'corona-proof editie' van het festival. Dit werd door de meeste bezoekers ook beaamd. “Hier waren we aan toe” was een veel gehoorde opmerking.


Op een enkeling na, werden de RIVM-richtlijnen door de bezoekers goed nageleefd. Fuzzball jr uit Elst had de eer het festival te openen. Rock met een funky randje. Plaatselijk band Montgomery speelde verrassende covers, Mr Moto uit Veldhoven liet horen, met gastgitarist John Hayes (Mothers Finest), veel potentie te hebben en de local heroes mochten met Best of Tribjoets de avond afsluiten.

In de pauzes was er een podium voor de Dirty Minds. Zaterdagmiddag stonden Jerry Hormone’s Ego Trip en de Woodstock Tribute Band op het podium. De combinatie Nederlandstalige Rotterdamse bluf met Love, Peace and Happiness was een meer dan aangename combinatie. Theater in de Maak was betrokken bij de kindermiddag.

De nieuwe talentvolle Friese bluesrock band Electric Hollers opende de zaterdagavond. Daarna de rock bitches van NoBananas met aanstekelijke covers, de opener van Pinkpop 2017 The Ten Bells, garagerock met de excentrieke zanger Sven Vek en afgesloten werd met In your Honor uit België. Ze coverde The Foo Figthers op een niveau alsof het leek dat je luisterde naar het origineel.

.