Volleybalclub Hexagon zoekt

versterking voor damescompetitieteam

ANGEREN - Na een abrupt einde van de vorige competitie heeft Hexagon in de maanden juli en augustus weer in de zaal kunnen volleyballen. Momenteel is alles weer in volle voorbereiding voor het komend seizoen dat start op 17 september.


"Zit je vakantie er weer op, heerlijk genoten van het mooie weer en heb je misschien ook nog sportieve voornemens gemaakt. Volleybalclub Hexagon is een gezellige laagdrempelige vereniging waar ruimte is voor competitie en recreatief volleyballen."

Hexagon heeft nog ruimte voor dames die volleybal willen spelen in de 3e klasse van de NeVoBo competitie. De wedstrijden worden hoofdzakelijk op de donderdagavond gespeeld. "Toch liever gezellig volleyballen zonder wedstrijdspanning en na afloop een drankje en een hapje, dan ben je op de vrijdagavond van harte welkom bij de recreanten. Vanaf maandag 24 augustus 2020 zijn we weer begonnen met de trainingen voor de competitieteams. Op vrijdag 28 augustus 2020 zijn de recreanten weer gaan spelen."

"Zou je willen volleyballen maar twijfel je nog. Hexagon bied je de mogelijkheid om een maand lang gratis mee te trainen onder de bezielende leiding van ervaren trainers. Voor meer informatie over onze vereniging: bezoek onze website www.vchexagon.nl, mail naar info@vchexagon.nl, raadpleeg Facebook of kom langs in het dorpshuis in Angeren op de trainings- en speelavonden."