Van 17 t/m 23 september

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS MAAGD. Op sociaal vlak is de maagd nogal eenkennig. Ze gaan het liefste om met mensen die net zoals zij zijn. Ze zijn erg kieskeurig in hun keuze van vrienden en een partner. Wie met een maagd om wil gaan moet tegen kritiek kunnen. Maar daarnaast hebben ze wel altijd handige tips voor iedereen. Ze zijn heel hulpvaardig en zijn het liefst altijd ergens mee bezig.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Komende zaterdag ben jij niet in zo’n goed humeur. Wat is er aan de hand? Je krijgt je zin niet en daar word je flink chagrijnig van. Sommige rammen krijgen daar zelfs een woede uitbarsting van! Volgende week woensdag ben je gelukkig weer in een opperste beste bui. Je krijgt dan wel je zin!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vrijdag is een uitstekende dag voor een romantisch diner. Eventueel kun je dat, met alles erop en eraan, zelf thuis bereiden. Volgende week dinsdag en woensdag baal jij enorm. Er is namelijk geen zicht op jouw toekomst. Je mist de welbekende ‘stip aan de horizon’. Ga na wat jij belangrijk vindt.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op vrijdag en zaterdag heb jij, net zoals buur stier, niets om naar uit te kijken. Het maakt je nogal mismoedig! Probeer het weekend door te komen met humor. Kijk naar een leuke komedie of een cabaretvoorstelling. Op woensdag heb jij, ondanks de beperkingen, toch veel plezier in het leven.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
De nieuwe maan op donderdag geeft jij de moed om aan iets nieuws te beginnen. Maar gedurende het hele weekend stapelen de bezwaren zich helaas op. Je vindt het moeilijk om die te relativeren. Op maandag kun je toch weer vooruit en sla je spijkers met koppen. Woensdag is vooral een sociale dag.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande vrijdag is een wat ingewikkelde dag. Je probeert alles zo veel mogelijk ‘volgens het boekje’ te doen. Maar bij alles wat je doet is er toch steeds iemand die daar commentaar op heeft. Op zaterdag zit jij min of meer op slot. Je kunt niet voor- of achteruit. Dinsdag is er een omslag ten goede.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Komende donderdag gebruik jij teveel woorden. En op vrijdag juist te weinig. Het is ook nooit goed, verzucht jij. Volgende week maandag voer jij een noodzakelijk maar wel vervelend gesprek. Wees daarbij niet al te kritisch! Op woensdag zoek je naar evenwicht tussen inspanning en ontspanning.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande vrijdag is een goede dag voor ‘de liefde’. Goed om te daten of, als je al een partner hebt, jouw lief in het zonnetje te zetten. Volgende week dinsdag begint de weegschaal tijd weer. Hierover meer in de volgende edities. Maar de eerste dagen zijn wel teleurstellend. Het lijkt wel alsof niets lukt.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande zaterdag probeer je een bepaald project voort te zetten. Maar duwen en drukken heeft dan geen zin. Er zit geen beweging in. Alsof je aan een dood paard trekt. Volgende week maandag gaat er van alles door jou heen maar heb je de neiging om wat je denkt te verzwijgen. Geen goede zaak!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Komende donderdag gebruik jij weer eens teveel woorden. En ook de verkeerde woorden waardoor niemand er ook maar één touw aan vast kan knopen. Zaterdag ben je een beetje chagrijnig maar op zondag breekt de zon weer door! Volgende week dinsdag zit jij krap bij kas. Dat wordt creatief winkelen!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande donderdag zet jij alles op alles om iets goed te organiseren. Het feit dat dit heel vlotjes verloopt, geeft jij een goed humeur en meer zelfvertrouwen. Volgende week woensdag breekt jouw onvermogen om te relativeren jou op. Je zou er bijna depressief van worden. Hou de moed erin!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Jij hebt een hekel aan het hebben van een leidinggevende positie. Maar aanstaande donderdag zul je toch het voortouw moeten nemen. Onder protest weliswaar, maar je brengt het er echt goed vanaf! Volgende week woensdag schieten woorden tekort. Misschien lukt het wel met handen en voeten?

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Donderdag en vrijdag zijn beslist niet de goede dagen om allerlei zaken onder woorden te brengen. Het is wel belangrijk dat je op vrijdag de ander laat merken dat je om die persoon geeft. Dat kan ook zonder geluid te maken! Volgende week woensdag ben jij echter in staat om bepaalde zaken mooi te verwoorden.