Jan Weijers oppermachtig bij VPH


LINGEWAARD - In het weekend van zaterdag 5 september werden er twee vluchten gehouden.

De jonge duiven vlogen vanuit Monlicourt (329 km) en de natour duiven vanuit Bierges (158 km). Grote winnaar was Jan Weijers want hij wist beide de vluchten te winnen.

Jonge duiven: 1. Jan Weijers 2. René van Zadelhoff 3-5-7 H.J. de Wijse 4-6-8 Chr Graven 9-10 Th. Rutjes 11 H. Janssen.

Natour: 1-5-6-7-8-9-10 Jan Weijers 2. H.j. de Wijse 3-4 René van Zadelhoff 14. Th. Rutjes 20. Luc van Zadelhoff 22. Chr. Graven 30. H.J.A. Leemreise 35. L. Meijberg 43. Muller/de Wijse 47. H. Janssen.

Nationale Ouderendag in Huissen

HUISSEN - De 'Nationale Ouderendag' is een jaarlijks terugkerend evenement op de eerste vrijdag van oktober. De 'Nationale Ouderendag' is een dag waar individuele wensen van ouderen worden vervuld. In 2020 vindt de 'Nationale Ouderendag' plaats op vrijdag 2 oktober.



Veel ouderen hebben een wens die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze alleen zijn of lastig op pad kunnen. Op 'Nationale Ouderendag' vervult Het Nationaal Ouderenfonds ieder jaar samen met lokale comités, bedrijven en vrijwilligers duizenden van deze wensen.

Echter vanwege het coronavirus gaat dit jaar de activiteit welke georganiseerd zou worden door de SWOH en de KBO Huissen niet door.

Samen Eten-lunch in Huissen

HUISSEN - Gezellig samen een vorkje prikken? Als je rekening houdt met de huidige coronamaatregelen, kan dit bij de Samen Eten-lunch in Huissen.

De lunch vindt plaats op woensdag 23 september vanaf 12.30 uur in de kantine van RKHVV, Blauwenburcht 1 in Huissen. Er is plek voor maximaal negen personen op anderhalve meter afstand van elkaar. Meld je snel telefonisch aan bij het Meldpunt SWL 088 2552555. Het meldpunt is bereikbaar van maandag tot donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Iedereen krijgt een vaste zitplaats. Kosten inclusief koffie en thee zijn twee euro vijftig. Gevraagd wordt gepast te betalen. Geen aanmeldingen per mail of voicemail. Mocht het volgeboekt zijn, dan kun je je aanmelden voor de week erop.