Onthulling oorlogsmonument. (foto: Tom Smits)
Onthulling oorlogsmonument. (foto: Tom Smits)

Concertje harmonie Angeren

ANGEREN - "Wat kijken we ernaar uit om weer voor publiek te spelen! Daarom gaan we op donderdagavond 17 september een mini-concert geven, uiteraard met inachtneming van alle corona-protocollen. Nu de benodigde vergunningen binnen zijn zal dit plaatsvinden in de speeltuin in de Molenstraat in Angeren. Lokaal bekend als ‘tegenover de Klets’."


De muzikanten staan echt te springen als koeien, die na een lange winter voor het eerst weer de wei in mogen, om weer een optreden te verzorgen. Er was dit jaar geen spectaculair thema-concert in april, geen Umdracht, geen harmo-voetbalwedstrijd, geen optreden bij de Nijmeegse Vierdaagse. Gelukkig was beheer en bestuur van het Dorpshuis bereid om de zomermaanden open te blijven waardoor we lekker door konden repeteren.

Maar op repetities klinkt er zelden een stimulerend applaus, dus vandaar dat we alle mogelijkheden uit de kast proberen te halen om een laagdrempelig optreden te verzorgen. Met (voor ons) nieuwe muziek van onder andere de Red Hot Chili Peppers, enkele bekende songfestivalhits en de prachtige filmmuziek uit How To Train Your Dragon.

Het concertje begint om 19.00 uur en zal een uurtje duren. Onze tip is om zelf een (klap)stoeltje mee te nemen en wellicht regenjas en/of dekentje.