Van 17 t/m 23 juli

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. Omdat het eigen huis een centrale rol inneemt in het leven van een kreeft, vertel ik deze keer daarover iets meer. De kreeft houdt van een gezellige inrichting. Dat begint met bloemrijk gordijntje en regelmatig verse bloemen op tafel. Overal hangen foto’s van dierbaren die staan voor de vele herinneringen die de kreeft koestert. Ze houden ook van veel prularia in het huis.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande donderdag neem jij een behoorlijk pittige taak op je. Maar dat doe je met veel plezier omdat je het een leuke uitdaging vindt. Zaterdag raak je helaas snel geïrriteerd. Het is gelukkig maar even, dus laat dit niet je weekend verpesten. Op maandag heb jij er weer helemaal zin in!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vrijdag zit alles tegen. Daardoor heb jij weinig plezier in het leven. Tijdens het komende weekend bereikt jou goed nieuws. Dat kan een materiële meevaller zijn maar ook een positieve wending in een bepaald contact. Volgende week woensdag ben jij helemaal klaar voor verdieping van de relatie.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Aanstaande donderdag ben jij weer eens de vrolijke Frans (of Francisca). Met grappen en grollen vermaak jij je publiek. Het weekend verloopt zeer rustig. Zo rustig, dat jij je bijna gaat vervelen. Volgende week dinsdag ben jij zeer sprankelend en heb je heel goede ideeën. Werk ze meteen uit!

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag ben jij heel communicatief. Op donderdag kom je erachter dat bepaalde gevoelens niet wederzijds zijn. De nieuwe maan op zondag brengt hevige twijfels met zich mee. Ontwijk de twijfels door een beslissing vooruit te schuiven. Rond dinsdag ben jij heel sociaal bezig.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
De nadruk ligt deze periode op het weekend. Tijdens het weekend moet jij een belangrijke keuze maken. Je kunt gaan voor je eigen belangen. Of je gaat voor bepaalde verantwoordelijkheden. Geen makkelijke keuze. Probeer eigenbelang en maatschappelijk belang met elkaar te combineren.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande donderdag komt bepaalde zorg voor een familielid op jou neer. Een zware taak die je toch met veel geduld op je neemt. Na een zeer rustig weekend (even uitblazen dus) kom je volgende week dinsdag met vernuftige oplossingen voor bepaalde problemen. Iedereen is hier erg blij mee.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Komende vrijdag baal je omdat je teveel te doen hebt. Door deze zware belasting kom je niet aan jouw sociale behoeften toe. In het weekend kun je dit gemis inhalen. Het wordt zelfs druk om jou heen! Volgende week woensdag heb je heel intensief contact met iemand die jou perfect aanvult.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Komende donderdag baal je van allerlei verplichtingen die jouw kant opgeschoven worden. Je verwenst zelfs iemand. Tijdens het weekend maak je een paar onverkwikkelijke dingen mee. Maar op maandag is je humeur weer beter. Op woensdag kun je een volgende stap zetten in een bepaald contact.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
De komende periode draait alles om het weekend. Jij hebt daar hele hoge verwachtingen van. Misschien wel ietsje te hoog! Op sociaal en materieel vlak zit het je mee. Maar de belangstelling voor jou kan je ook op gaan breken. Je vraagt je op zondag zelfs af of bepaalde mensen jouw aandacht wel waard zijn.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Komende donderdag heb jij de wind eronder! Iedereen vliegt en draaft als jij daarom vraagt. Maar op vrijdag merk je dat jouw activerende houding ook een keerzijde heeft. Sommige mensen geven er blijk van dat ze daar niet van gediend zijn. Aanstaande zondag slaan allerlei twijfels toe. Denk er diep over na.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op donderdag en vrijdag ga jij het liefst je eigen gang. Hoe minder mensen om je heen des te beter jij je eigen weg kunt gaan. In het weekend maak jij een confrontatie mee van mensen die elkaar flink in de wielen rijden. Rond volgende week dinsdag heb jij de allerbeste ideeën. Noteer ze, hou ze vast.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande donderdag ben jij gemakkelijk afgeleid. Er hoeft in jouw omgeving maar ‘dit’ te gebeuren of jij bent van je à propos. Tijdens het weekend voel jij je heel gelukkig. Je telt je zegeningen en dat zijn er momenteel veel! Maar je twijfelt ook of je dit wel verdiend hebt. Ja, want je bent een mooi mens!