Afbeelding

Beddenspecialist Topslapen Arnhem

compleet vernieuwd!

ARNHEM - Al meer dan 33 jaar is Beddenspecialist Topslapen een begrip in Arnhem. Begin dit jaar heeft Charlotte Melis, de dochter van Ton Pouwels, de zaak overgenomen en compleet verbouwd.
Het was tijd voor een stukje vernieuwing!


De winkel is rigoureus aangepakt en compleet vernieuwd. Het is echt prachtig geworden. Het assortiment is nagenoeg gelijk gebleven. Naast een heerlijk nieuw slaapcomfort kunt u bij Beddenspecialist Topslapen terecht voor hoogwaardig bed- en badtextiel van het mooie merk Vandyck en vindt u de tevens de bekende merken als Essenza, Kayori en Beddinghouse.

Ook bij Charlotte Melis staan een persoonlijk advies, een heerlijk en ondersteunend slaapcomfort en een goede service hoog in het vaandel. We willen maar één ding en dat is dat onze klanten heerlijk slapen op een bed van Beddenspecialist Topslapen.

Bent u benieuwd hoe u nu eigenlijk slaapt gedurende de nacht? Maak dan gebruik van onze unieke en onafhankelijke service, namelijk Slaap ID! Deze test doet u gewoon thuis, in uw eigen bed.
De sensor registreert u slaaphouding, slaapbeweging en uw slaapklimaat. Zo weten we na drie nachten zeker of u een rug- zij- of buikslaper bent. En op deze manier koopt u het juiste slaapcomfort, afgestemd op uw wensen!


Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4, Arnhem, 026 4422777, www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem.

Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, Elst, 0481 745749, www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst.