Van 10 t/m 16 juli

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. Qua gezondheid is het bij de kreeft vaak kwakkelen. Ze zijn vatbaar voor verkoudheden en griep. En ze hebben een gevoelige maag. Eten kan gemakkelijk verkeerd vallen. De mond (nee, niet het gebit) en de slokdarm zijn ook gevoelige punten. De vrouwelijke borsten vallen ook onder kreeft. Last but not least is de milt en de alvleesklier ook gevoelig.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vlak voor het weekend ben jij erg snel op je teentjes getrapt. En je reageert dan ook meteen op een uitermate felle manier. Bedenk dat je met deze felheid mensen van je kunt vervreemden zonder dat dit jouw bedoeling is. Rond volgende week woensdag heb jij een heel innovatief idee. Meteen uitvoeren, ram!

STIER van 21 april t/m 21 mei

Gedurende het komende weekend heb jij het heel druk. Vooral op zaterdag is het raak. Het is overigens wel gezellige drukte waarbij jij geniet van de mensen die over de vloer komen. De nadruk ligt vooral op mensen waarmee jij je verbonden voelt omdat jullie op dezelfde golflengte zitten.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Komende vrijdag voel jij je wat instabiel. Dat komt vooral omdat er allerlei emoties een rol spelen die jou in de weg zitten. Vanaf zaterdag gaat jouw planeet Mercurius, na drie weken, weer vooruit lopen. Dat betekent dat het ‘gewone’ leven langzaam maar zeker weer op gang gaat komen. Een zucht van opluchting.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag voel jij je sterk en zwak tegelijk. Een lastige combinatie! Vrijdag ben jij heel daadkrachtig bezig. Het weekend is als een auto met vierkante wielen; Niks loopt echt lekker. Op maandag werkt jouw intuïtie op volle toeren. Ga af op je gevoel! Vanaf dinsdag gaan jouw zaakjes weer een beetje lopen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op aanstaande zaterdag ben jij heel royaal en ruimhartig. Je hebt oog voor diegene die het minder goed getroffen hebben. Volgende week maandag wil jij je inzetten voor een bepaalde club, maar haal jij je wel veel werk op de hals. Op dinsdag sta je tegenover iemand die probeert jou te manipuleren.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op vrijdag word je lastig gevallen door een familielid die altijd wel iets te klagen heeft. Negeren lijkt de beste oplossing. Vanaf aanstaande zaterdag eindigt er een periode van inhaalklusjes doen. Je hebt er dan ook schoon genoeg van. Volgende week maandag ben jij weer in een opperste beste stemming.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Je gaat op sociaal vlak een druk weekend tegemoet. Daarbij die jij je best om het ieder zo goed mogelijk naar de zin te maken. Er is veel contact met vrienden/dinnen en je komt erachter dat jullie nog veel meer raakvlakken hebben. Dat wordt een feest van herkenning en van dankbaarheid hiervoor.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande vrijdag word jij emotioneel geraakt. Dat kan ook positief uitpakken! Volgende week dinsdag sta jij tegenover iemand die jou wel eens zal vertellen hoe het een en ander in elkaar steekt. Nutteloos, want dat wist jij al. Op dinsdag raak je niet in paniek maar grijp je heel snel en effectief in.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
In het weekend voel jij je niet echt op je gemak. Er zit namelijk iemand min of meer boven op je lip en daar heb je dan geen zin in. Vlak na het weekend heb je de neiging om je ‘hand’ te overspelen. Je doet je sterker en belangrijker voor dan je bent! Op dinsdag voel jij je weer beter en meer in balans.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op vrijdag staan de planeten goed om eventjes erop uit te gaan. Ga lekker uit eten met iemand waar jij je prettig bij voelt. Op zondag zijn er vervelende beslommeringen binnen de familie. Probeer dit wat te relativeren. Volgende week woensdag is om door een ringetje te halen. Alles gaat zoals jij wenst.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande zaterdag laat je duidelijk merken dat jij iemand graag mag. Een kleine attentie zou op zijn plaats zijn. Volgende week maandag ben jij het stralende middelpunt van een wat grotere bijeenkomst. Je hebt een goed gevoel voor wat de mensen willen horen. Woensdag ben je heel daadkrachtig.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aanstaande donderdag ben jij uiterst gevoelig. Dat kan ook in je voordeel werken, vissen! Op zaterdag voel jij je door de ander écht gezien. Daardoor groeit je zelfvertrouwen. Volgende week maandag kun je het beste uit een discussie blijven. Uiteindelijk heeft niemand gelijk. Ook jij niet.