Zonnebloemafdeling

Bemmel, Ressen en Haalderen

LINGEWAARD - De coronacrisis treft ons hard. "Juist wij als Zonnebloemafdeling kunnen nu minder doen. We proberen wel op allerlei manieren het contact te houden met onze bezoekadressen, gasten en vrijwilligers door middel van kaartjes, planten, chocolade, infobrieven en heel veel telefoongesprekken. Maar we missen jullie en de gezelligheid wel."


"Hopelijk wordt er snel een vaccin ontwikkeld en kunnen we weer samenzijn, maar voor het zover is blijven we andere wegen zoeken om het contact met jullie te blijven houden. Wij geven niet op. U toch ook niet.
Onze jaarlijkse lotenverkoop langs de deuren gaat dit jaar niet door. We verkopen deze nu digitaal en ik wil ze van harte aanbevelen. Voor 2,00 euroheb je al een lot en steun je voor 1,50 euro onze afdeling. Voer deze link in op de adresbalk van je internetbrowser en je bent rechtstreeks op onze site. https://www.zonnebloem.nl/loten/p/afdelingbemmel-haalderen-ressen. Hartelijk dank voor jullie steun. Blijf gezond en blijf naar elkaar omkijken. Ik wens jullie allen een mooie gezonde zomer", aldus voorzitter Cora Sluiter.