Van 19 t/m 25 juni

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS KREEFT. De kreeft is een gevoelsmens. Hun stemming is makkelijk te beïnvloeden. Bijvoorbeeld door het weer. Maar ze nemen ook gemakkelijk de bui over van diegene waar ze mee samenzijn. Ze hebben de neiging om het verleden te idealiseren. En ze kijken graag terug. Bijvoorbeeld door fotoboeken door te kijken. Thuis hebben ze het het fijnst. Ze moederen graag.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande donderdag heb jij je handen vol aan allerlei incidenten waarbij snel ingegrepen moet worden. Pas je wel op voor blessures? Ongelukjes zitten nu in een klein hoekje! Vrijdag heb jij veel energie. Misschien is het goed om die om te zetten in lichamelijke beweging. Maandag zit je lekker in je vel.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Donderdag ben jij vooral gesteld op genieten. Of dat nu een goede maaltijd is of een fijne massage maakt niet zoveel uit. Het liefst heb je het allebei! Volgende week maandag ben jij in een gulle bui. Het is misschien leuk om een goede vriendin ergens mee te verrassen. Woensdag is er een kentering ten goede.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Normaal heb jij een overvolle agenda. Maar de komende week is dat absoluut niet het geval. Omdat er niet zoveel bijzonders te doen is, is de kans groot dat jij je gaat vervelen. Je hebt vast nog wel een goed boek in de kast om in te beginnen. Zondag is een goede dag om samen herinneringen op te halen.

KREEFT van 22 juni t/m 22 juli
Vanaf aanstaande vrijdag, om 23:43 uur precies, begint de kreefttijd weer. Die dag zelf verloopt een beetje rommelig en met weinig energie. De nieuwe maan op zaterdag maakt veel goed, want dan voel jij je weer opgeladen. Zondag wordt een gezellige dag. Maandag sta je voor moeilijke keuzes.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Gedurende het komende weekend heb jij nogal last van wisselende stemmingen. Jouw omgeving kan hier helemaal niets mee. Normaal ben jij iemand met een redelijk constant humeur. Wat in het weekend ook op jou drukt zijn verantwoordelijkheden. Je weet niet hoe je aan bepaalde eisen moet voldoen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Normaal ben jij een druk bezet iemand die allerlei klusjes op een lijstje heeft staan. Maar de komende week is het wel heel rustig. Ga geen klusjes verzinnen maar probeer een beetje te genieten van de relatieve rust! Zondag is een goede dag om met familie door te brengen. Lekker kletsen!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande donderdag ben jij in een goed humeur. Je telt je zegeningen en dat maakt je blij. En je merkt dat je door bepaalde mensen op handen gedragen wordt. Volgende week maandag kan jouw bui ook al niet meer stuk. Volgende week woensdag eindigt een lange periode van tegenslagen.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Komende donderdag ben jij erg nerveus. Deze gespannenheid komt doordat jij het gevoel hebt dat er ‘iets’ boven je hoofd hangt. Maar op vrijdag is dat angstige gevoel al weer weg. Je kijkt dan vol optimisme de toekomst tegemoet. Volgende week maandag twijfel je onnodig lang over een keuze.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aanstaande vrijdag ben jij in een energieke bui. Je wilt van alles doen. Maar door zoveel tegelijk te willen loop je de kans dat je helemaal niets doet. Stel speerpunten op! Volgende week maandag voel jij je onzeker over de toekomst. Waar komt dit vandaan? Meestal ben jij namelijk vol vertrouwen.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Gedurende het komende weekend ben jij nogal aan het piekeren. Er gaat van alles door je hoofd zonder dat je concrete oplossingen vindt. Maar de problemen zijn zo urgent dat je het niet van je af kunt zetten. Volgende week maandag doet een familielid een beroep op jou. Honoreer dat alsjeblieft!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Normaal ben jij al een gespannen type, maar dat is komende donderdag wel heel extreem. Je verkeert dan gewoon in het verkeerde gezelschap. Zaterdag baal je van allerlei dingen die ‘moeten’. Zondag is een relaxte dag. Maar na het weekend heb jij van alles te doen waar je tegenop ziet.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende vrijdag voel jij je tegelijkertijd sterk en zwak. Je zou van alles willen aanpakken, maar de durf ontbreekt je. Misschien moet je toch de een of andere kogel door de kerk jagen. Komende zondag is een fijne dag waarin je kunt genieten van ‘kleine’ dingen. Maandag slaat de twijfel toe.