Koffie bij de Sasa. (foto: Henk van Gelder)
Koffie bij de Sasa. (foto: Henk van Gelder)

Koffiemomentje bij Sasa

ANGEREN - Nu het coronavirus ons iets met rust laat mogen we weer meer ondernemen. We kunnen vaker naar buiten en ook andere mensen ontmoeten. Het blijft wel heel belangrijk dat we afstand houden. De 1,5m is erg belangrijk.


Het dorpshuis is vanaf 1 juni open en op kleine schaal kan er weer iets georganiseerd worden. Ook Sasa maakt gebruik van de mogelijkheden en wil op maandag 22 juni een koffiemomentje houden. Een gelegenheid om bij te praten en elkaar weer in het echt te ontmoeten. Als u daar bij wil zijn, moet u zich van tevoren aanmelden. Dat kan telefonisch bij de voorzitter Corry Wijlhuizen via 026 3252338 of 06 15503182. Lukt dat niet dan kan het ook nog bij de deur van het dorpshuis.

Er mogen maximaal 25 personen toegelaten worden in het dorpshuis op maandag 22 juni van 10.00 - 12.00 uur. De koffie krijgt de bezoeker van Sasa.

Teruggave entreegelden Harmovision Songfestival Angeren

ANGEREN - Eind april had in het Dorpshuis in Angeren het themaconcert van de Harmonie uit Angeren zullen plaatsvinden. Menigeen had daarvoor al entreekaartjes gekocht.


Nadat bekend werd dat de corona-epidemie het onmogelijk maakte om dit concert te laten doorgaan, is door de vereniging bekend gemaakt dat deze entreekaarten zouden kunnen worden ingewisseld tegen het aankoopbedrag, zodra het Dorpshuis weer open zou zijn. Dat laatste is nu het geval, maar onder geheel andere voorwaarden dan destijds was te voorzien. Voorwaarden die ertoe leiden dat het bedienend personeel van het dorpshuis niet kan worden belast met deze taak.

Daarom is ervoor gekozen om het inwisselen niet in het dorpshuis, maar ten huize van de heer P. Tijssen te laten plaatsvinden. Deze entreekaarten zijn nadrukkelijk niet bedoeld, noch geschikt om op basis daarvan een toekomstig, volgend (thema)concert van de harmonie te gaan bezoeken. De heer Tijssen woont aan Grundel 6 in Angeren. Om te voorkomen dat u hem niet thuis treft, is het aan te bevelen om voorafgaan aan een bezoek telefonisch contact met hem te zoeken. Zijn nummer is 06 44768112.