(foto: Kim Brugman)
(foto: Kim Brugman)

Uw glimlach is onze zorg!

ARNHEM – “Wij zijn alweer enkele weken open en kunnen, met inachtneming van de RIVM maatregelen, u weer ontvangen in onze praktijk voor alle tandprothetische zorg.”



Wat doet een tandprotheticus? Hij is gespecialiseerd in het maken van een volledig gebit, maar ook in een gebit op implantaten, een gedeeltelijk gebit en frames.


Waarom kan een tandprotheticus een perfect passend gebit maken? Het gebit wordt door de tandprotheticus zelf aangemeten en wordt ook vervaardigd in eigen laboratorium. Zo wordt een gebit voor u op maat gemaakt naar uw wensen.


Kan de tandprotheticus helpen bij klachten aan uw gebit? Ook voor klachten kunt u bij de tandprotheticus terecht. De meest voorkomende klachten zijn: pijn bij het eten, ondergebit zit te los, er komt veel voedsel onder mijn gebit, bovengebit komt bij het lachen omlaag. Hij heeft de kennis om uw klachten op te lossen en aanpassingen uit te voeren in eigen laboratorium.


Wist u dat u vanuit de basisverzekering iedere vijf jaar uw kunstgebit mag vervangen. Daarnaast heeft u ook geen verwijzing nodig van de tandarts. Voor meer informatie kunt u telefonisch geheel vrijblijvend een afspraak maken. De praktijk is bereikbaar onder nummer 026 8484887 of via de mail: info@primidentes.nl.


Tandprothetische praktijk Primi Dentes, Paul Krugerstraat 2, Arnhem; 026 8484887, www.primidentes.nl.