Marianne en Harry Daamen in hun eigen tuin in Rhenen. (foto: Edwin)
Marianne en Harry Daamen in hun eigen tuin in Rhenen. (foto: Edwin)

Harry en Marianne Daamen 50 jaar in liefde getrouwd!

RHENEN/BEMMEL - Op 19 juni zijn Harry Daamen en Marianne Daamen-van Huet 50 jaar getrouwd. Er stond een mooi feest gepland met familie en vrienden. Waar het leven en de liefde gevierd zou worden.


Samen zijn en veel dansen, want daar houden Harry en Marianne van. Helaas kan het feest niet doorgaan op de manier waarop ze het graag willen vieren, vanwege de Corona maatregelen. Toch laat hun gezin deze dag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. De hele dag zal in het teken staan van dit bijzondere jubileum, maar dan met een aangepast programma. Een mooi bericht in de krant hoort hier ook bij.

Harry komt oorspronkelijk uit Leuth en Marianne uit Bemmel, samen hebben ze vele jaren met veel plezier en liefde in Milligen aan de Rijn gewoond. Een energiek stel met een drukke baan, actief in het vereningsleven en geregeld te zien bij de vele festiviteiten. Na de geboorte van hun vijfde klein kind zijn ze hun kinderen achterna gegaan en hebben ze zich gevestigd in Rhenen. In korte tijd zijn zij ook daar helemaal geworteld.

Ze genieten van het prachtige uitzicht van de nederrijn en fietsen en wandelen wat af in de prachtige omgeving. Ze zijn actief als vrijwilliger bij onder andere volleybal vereniging Excelicior, helpen hun kinderen en kleinkinderen waar ze kunnen en slaan feestjes zelden af. "Met dit bericht willen wij jullie laten weten hoe ontzettend trots we op jullie zijn en hoeveel we van jullie houden. We wensen jullie nog heel veel gelukkige, gezonde jaren in liefde met elkaar en met ons. Van harte gefeliciteerd!", namens Edwin, Janneke, Mare, Loreen, Arjen, Maartje, Vince, Senne en Deef.