Van 11 t/m 17 juni

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS TWEELINGEN. Qua gezondheid heeft de tweelingen gevoelige longen. Bij verkoudheid merk je dat meteen. Verder zijn de handen en de voeten gevoelig. Er ontstaan gemakkelijk krampen. Ook de zenuwen zijn een lastig punt. Vaak figuurlijk in de zin van zenuwachtigheid. Op latere leeftijd kan het geheugen wat minder goed werken. Vergeetachtigheid dus of zelfs dementie.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Rond aanstaande zaterdag is er van alles aan de hand. Er bestaat de kans dat iemand misbruik van je maakt. Je wordt als het ware voor andermans karretje gespannen! Ook loop je het risico dat jouw inspanningen nergens toe leiden. Je bent dan figuurlijk water naar de zee aan het dragen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande donderdag is het goed om tijd vrij te maken om tijd te spenderen met jouw vrienden. Als de vriendschap je lief is, dan moet je die ook onderhouden! Op vrijdag ben jij wat chagrijnig. Dingen lopen dan niet zoals jij zou willen. In het weekend is het rustig en op zondag geniet je van fijn gezelschap.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vlak voor het weekend is denken en voelen perfect in balans. Dat maakt dat je precies de juiste dingen zegt en je vragen stelt die de ander meer dan spraakzaam maken. Vlak na het weekend zijn denken en voelen juist met elkaar in conflict. Volgende week woensdag zit jij heel lekker in je vel.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vrijdag is een goede dag om met vrienden op stap te gaan. Geniet ervan! Op zaterdag heb jij last van verschillende en nogal scherpe emoties. Degenen die dit oproepen kun je misschien beter mijden. Volgende week dinsdag kom je allerlei problemen tegen die je op woensdag in één klap oplost.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag ben jij even de weg kwijt. Dat maakt jou zowaar onzeker. Iets dat we van jou eigenlijk niet kennen. In het weekend staan jouw belangen en die van een groep haaks op elkaar. Volgende week maandag toon je leiderschap. Maar dat wordt wel betwist. Dinsdag blaas jij jezelf op.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aanstaande vrijdag voel jij je heel goed. Je speelt goed op anderen in en je doet precies die dingen die in bepaalde situaties belangrijk zijn. Volgende week maandag is een beetje een pechdag. Niets zit mee en niemand helpt jou. Gelukkig voel jij je op woensdag een stuk beter en kom je prima uit je woorden.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Verbondenheid in vrijheid is op donderdag 11 juni hét thema voor jou. Je wilt per se je eigenheid behouden door ook dingen te doen in je eentje. Dat kan maar het heeft ook een prijs. Op vrijdag merk je dat je de nabijheid van de ander mist. Op zondag zorg je dan ook dat je tijd hebt voor samenzijn.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vaak blijf jij lang zitten met bepaalde gevoelens van wrevel. Te lang vaak. Maar tijdens het komende weekend merk je hoe gemakkelijk het is om die gevoelens van je af te zetten en los te laten. Een les voor de toekomst? Op maandag probeer jij krampachtig de regie over je eigen leven vast te houden.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Tijdens het komende weekend ben jij heel ontspannen en maak je ruimschoots tijd vrij om met diegenen die jij lief hebt aandacht te geven. Rond volgende week dinsdag probeer jij tevergeefs het overzicht te houden. Je schat dan de situatie slecht in en je geeft precies de verkeerde adviezen.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Tijdens het weekend laat je merken dat jij om bepaalde naasten geeft. Dat hoeft niet gepaard te gaan met grote gebaren, steenbok. Volgende week maandag laat je zien dat ook jij een geboren leider kunt zijn. Met veel creatieve ideeën loods jij een groep mensen door een ingewikkelde situatie heen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Komende donderdag voel jij je heel verbonden met een bepaalde persoon. Jullie zitten op dezelfde golflengte. Aanstaande zondag is er iemand die jou los wil weken van een bepaalde groep. Dat pik jij echter niet! Volgende week maandag wordt er van jou verwacht dat je een spilfunctie inneemt.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Komende donderdag zoeken mensen jouw aandacht maar wil jij het liefst verdwijnen. Het is je teveel van het ‘goede’. Op zaterdag ben jij betrokken bij een nieuw initiatief. Je bent daar enthousiast én emotioneel over. Volgende week dinsdag wil jij dingen bereiken die écht onmogelijk zijn. Leg de lat wat lager!