De Tichel weer open

HAALDEREN - Sinds maandag 1 juni mag ook het dorpshuis weer haar deuren openen. Dit gaat conform de richtlijnen van de RIVM. Iedereen moet de afstand van 1,5 meter aanhouden. Dit is ook aangegeven op diverse tafels in het gebouw.


"We maken een registratie van de bezoekers en men moet verklaren dat men gezond is. Als u klachten hebt die gerelateerd zijn aan corona moet u thuis blijven. Natuurlijk zal lang niet alles als vanouds zijn, maar we vinden het belangrijk dat mensen elkaar weer kunnen ontmoeten en kunnen bijpraten. Zie deze eerste weken als een begin van een nieuwe tijd, die gaat komen. Voorop staat voor ons dat mensen weer een onderbreking hebben van deze periode.

Wij zijn op donderdagmiddag open vanaf 13.30 tot 16.30 uur voor een spontaan binnen wandelen met een maximum aantal van dertig personen. Indien u wilt vergaderen of cursus wilt geven moet u contact opnemen met onze beheerster en medewerksters. Zij zullen en kunnen dan de ruimte zo indelen dat men op gepaste afstand van elkaar kan vergaderen. Wij hopen en willen u weer graag ontmoeten, ook wij hebben u gemist en willen u weer graag in goede gezondheid terugzien", aldus bestuur en medewerksters van dorpshuis De Tichel.