Van 4 t/m 10 juni

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS TWEELINGEN. Qua werk is de tweelingen ook al zo veelzijdig. Hij kan bijna alles omdat hij overal over mee kan praten. Maar het beste is de tweelingen als verkoper. Hij is als het ware de bemiddelaar die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Of hij werkt bij Hét Gemeente Nieuws, waarbij hij zorgt dat alle belangrijke lokale informatie op een rij wordt gezet. Werk in een callcentrum past ook heel goed.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande vrijdag ben jij een beetje kribbig. Je grauwt en snauwt in ieder geval te snel. Aanstaande zaterdag zit je met een taaie klus die maar niet opschiet. Maar jij hebt dan ook weinig geduld. Je wilt het allemaal zo snel mogelijk, maar dat is helaas nu niet mogelijk. Maandag ben je in een heel goed humeur.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaand weekend brandt het geld in je handen. Je kunt niet wachten met het uit te geven! Pas op dat je geen onnodige aankopen doet. Maandag is een uitstekende dag om met anderen in gesprek te gaan. Volgende week woensdag is er iemand die zich aan jou opdringt. Maar… aan jouw lijf geen polonaise!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vrijdag is dé dag van de onverwachte ontmoetingen. Je kunt zomaar verzeilt raken in zeer interessante discussies. Zondag voel je vooral de discrepantie tussen gevoel en verstand. Bedenk dat je gevoel je altijd de weg wijst. Maandag kun je dichter bij de ander komen. Sla je slag, stier.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Na een heerlijk rustige donderdag ben jij op vrijdag tijdens de volle maan heel onrustig. Na een afwisselend weekend ga jij op maandag op je strepen staan. Het moet zoals jij dat wilt! Op dinsdag kruip jij weer eens in je schulp. Moet kunnen! En op woensdag ben jij het zonnetje in huis.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Zaterdag moet je allerlei vervelende kwestie regelen. Aan jou om dit in goede banen te leiden. Volgende week maandag voel jij je onverslaanbaar. Pas op voor hoogmoed want die komt vóór de val! Volgende week woensdag vraagt men jou om advies. Je kunt de ander heel goed de weg wijzen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op vrijdag kom je met hele mooie oplossingen voor oude problemen. Jouw inventiviteit is dan erg groot. In het weekend twijfel je enorm over een bepaalde keuze waar jij voor staat. Praat erover want dat geeft nieuwe invalshoeken. Volgende week maandag is een mooie dag om iemand te verrassen.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Het lijkt wel alsof iedereen met jou in het weekend af wil spreken. Dat wordt je ietsje teveel. Op maandag kun je veel zaken via de telefoon of de email afwerken. Hou de communicatie wel beknopt en verlies je niet in details. Volgende week woensdag zit een bepaald contact muurvast. Hoe nu verder?

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Tijdens het weekend worstel jij met bepaalde verplichtingen. Je zou liever iets leuks gaan doen, maar dat zit er nu even niet in. Volgende week maandag wel, want dan kies je overduidelijk voor jezelf en jouw belangen. Op woensdag vraag jij je af wat je met een bepaald contact aan moet. Geen goed teken!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Tijdens het weekend word jij flink chagrijnig van al die mensen die voor jouw gevoel te dicht op je huid zitten. Je roept dit over jezelf af, schutter! Gelukkig ben jij op maandag in een beter humeur en kun je weer grapjes maken. Volgende week woensdag kun jij je ei goed kwijt tijdens een levendige discussie.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Donderdag voel jij je opperbest. Je doet de dingen waar jij van kunt genieten. Tijdens het weekend loopt het heel anders. Jij kunt je zelfs door alle drukte overbelast voelen. Bewaak je grenzen goed, steenbok! Volgende week dinsdag is het belangrijk dat je de gevoelens van de ander serieus neemt.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Aanstaande vrijdag werkt jouw intuïtie weer als een tierelier. Je voelt exact aan wat er speelt en hoe iedereen eraan toe is. Zaterdag moet je even afzien. Er moet veel gebeuren in een korte tijd en het hangt allemaal van jou af of dat ook lukt. Volgende week dinsdag kun jij je beter aanpassen aan de meute.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Tijdens het komende weekend ben jij weer eens in een overgevoelige bui. En dat terwijl het wel lijkt alsof de hele wereld dan bij jou aanklopt. Afhouden dus, vissen! Maandag voel jij je gelukkig weer beter. Volgende week woensdag voel jij je zelfs heel sterk en kan men bij jou uithuilen.