Afbeelding
Foto:

Dit gebeurde bij Dieter en Sietse

’s Ochtends een eerste bezichtiging,

’s middags een nieuwe woning

HUISSEN - Een betrokken NVM-makelaar schat de mogelijkheden goed in. Dieter en Sietse waren al wat langer opzoek naar een bungalow in Huissen. "We hadden met elkaar afgesproken: als we gaan verhuizen dan schakelen we Johan in." Daarnaast was Van de Ree &Partners dienstvaardig betreft het financiële plaatje van het proces.


Vanaf het moment dat ze hun woning hadden gevonden, verliep alles heel snel. Er werd vanuit beide partijen doorgepakt en de eerste bezichtiging stond vlot gepland. Dieter: “De contacten van Johan waren van groot belang en na de bezichtiging moesten we doorpakken. Johan zei ‘we moeten spijkers met koppen slaan’, dat hebben we toen gedaan en ’s middags was de woning al van ons”, voegt Sietse eraan toe.

Het verkoopproces verliep eveneens soepel en vrij snel kwamen de reacties binnen. "Samen met Johan hebben we onze strategie bedacht en zaten we op één lijn.” Dieter en Sietse hebben de voordelen ervaren van het inschakelen van dezelfde makelaar voor het aan- en verkoopproces. Eén makelaar die het contact over en weer onderhoudt en die beide processen goed met elkaar kan matchen. “De belangen zijn anders, Johan zat er ook voor ons belangen, zo acteerde hij ook; hij was zeer betrokken”, vertelt Dieter.

Een laatste tip van Dieter en Sietse voor toekomstige verhuizers: “Maak een goede planning, en houd je daaraan vast!” Het netwerk van een makelaar kan veel voordelen hebben bij het vinden van uw nieuwe woning, maar ook bij de verkoop van uw huidige woning."

Wilt u ook goede begeleiding bij de aan- en/of verkoop van uw woning? Neem dan contact op met Arns & de Leeuw Makelaars: 026 3258210, info@arnsdeleeuw.nl, www.arnsdeleeuw.nl.

Afbeelding