Van 28 mei t/m 3 juni

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS TWEELINGEN. De tweelingen is een uitgesproken sociaal type. Ze kunnen goed met allerlei types mensen omgaan omdat ze zich naadloos aan de ander aanpassen. Hun kennissenkring is legendarisch groot. Ze kennen figuurlijk iedereen. Ze flirten graag en worden snel verliefd. Trouw is dus niet hun sterkste kant. Soms houden ze er meerdere partners op na. Afwisseling doet eten!

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande zaterdag ben jij een druktemaker van jewelste. Je hebt dan ook zoveel energie dat je wel iets moet doen. Volgende week woensdag spelen er relationele spanningen. Je komt erachter dat jij eigenlijk liever solo door het leven gaat. Maar pas op! Dit kan een tijdelijke bevlieging van jou zijn.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande vrijdag kan materieel en financieel wel eens heel slecht uitpakken. Of je ziet de bodem van jouw schatkist, of je doet aankopen waar je later spijt van krijgt. Volgende week woensdag kies jij vooral voor jezelf. Jij vindt jezelf geweldig maar daar is lang niet iedereen het mee eens. Luister naar de kritiek.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf donderdag gaat jouw planeet Mercurius in het huiselijke teken kreeft lopen. Dat betekent dat jij de komende weken vooral in en rond jouw huis te vinden bent. Of je viert vakantie in eigen land (want Nederland is een kreeftland). Aanstaande zaterdag sta je met een mond vol tanden. Niet gaan stotteren!

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Vanaf donderdag gaat de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld lopen. Dat maakt reislustig. Je gaat alvast wat plannetjes maken. Deze planeetstand geeft ook de behoefte aan afwisseling. Zaterdag is een dag met problemen. Maar de pinksterdagen verlopen ronduit positief. Jij voelt je heel happy.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op vrijdag heb jij je mond vol van het begrip ‘samenwerking’. Maar aanstaande zaterdag zet jij wat dat betreft de hakken in het zand. Je gaat met vrijwel iedereen de competitie aan. Op tweede pinksterdag heb je de neiging om je ego ontstellend op te blazen. Woensdag ben je heel verbindend bezig.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Jouw planeet Mercurius loopt vanaf aanstaande donderdag in het huiselijke teken kreeft. Gedurende de weken dat die daar loopt ben jij vooral bezig met klusjes in en om het huis. Het is heerlijk om zo aan te rommelen. Maar op zaterdag loopt dat helemaal spaak. Duwen en sjorren helpt niet, maagd!

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aanstaande vrijdag heb jij er moeite mee om voor een bepaald contact de juiste vorm te vinden. Staar je er niet op blind en laat het (even) gaan. Volgende week woensdag vind jij, ondanks de vele onderlinge verschillen, toch een manier om je met de ander te verbinden. Je straalt daardoor!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande zaterdag lijkt het wel alsof je op voet van oorlog met de ander verkeert. Je gaat in ieder geval flink tekeer en je benadrukt (helaas) de onderlinge verschillen. Gelukkig kalmeer je op zondag weer. Volgende week woensdag kan de ander nog zo lief zijn, jij baalt van bepaalde onhebbelijkheden.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aanstaande zaterdag heb jij energie over. Ga die nu niet steken in ruzie maken maar zoek iets opbouwends. Dan pakt dit weekend toch nog positief uit. Volgende week maandag heb jij de neiging om je (oude) successen breed uit te meten. Voel jij je zo onzeker dat je applaus af wil dwingen?

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande vrijdag heb jij moeite met bepaalde mensen. Ze gedragen zich volgens jou niet zo als het hoort. Moet jij nu echt politie-agentje spelen? Op zaterdag zou jij je willen ontspannen maar lukt dat voor geen meter. Daar komt nog bij dat je moet zoeken naar woorden om jezelf duidelijk te maken.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op vrijdag kies jij voor jezelf. Je hebt dan een broertje dood aan gezelschap. Samen optrekken is veel te ingewikkeld en je wilt absoluut niet overleggen. Het weekend verloopt heel rustig maar je zit wel met een probleem waar je niet uitkomt. Probeer niet teveel te malen en geniet van de lente!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Normaal ben jij heel vredelievend, maar aanstaande zaterdag even niet. Er hangen donkere wolken boven jouw hoofd en je bent bij het minste geringste geïrriteerd. Gelukkig kalmeer je op zondag weer. Volgende week maandag loop je tegen iemand aan die overal een mening over heeft. Zeer ergerlijk!