Afbeelding

De grootste en de nieuwste collectie Rieker schoenen vindt u bij Riekershop Arnhem

ARNHEM – De zon laat zich steeds vaker zien en binnenkort gaan de terrassen van de cafés en restaurants weer open. Dan wordt het hoog tijd om naar Riekershop Arnhem te gaan voor exclusieve en betaalbare modellen dames- en herenschoenen van het merk Rieker Antistress.



De dames en de heren collectie bestaat dit voorjaar en zomer vertrouwd uit comfortabele en modieuze sneakers, instappers, veterschoenen, slippers en sandalen. Je vindt dit seizoen een aantal sneakers met frisse kleuren in de Rieker collectie. De speciale constructies en de lichte elastische componenten maken elke Rieker schoen een comfortabele anti-stress-schoen. De schoenen van Rieker zijn allemaal extra schok dempend gemaakt, waardoor de voeten worden ontlast en u minder snel vermoeid bent.
Ideaal voor mensen die veel lopen of moeten staan, voor het werk bijvoorbeeld. Daarnaast is de collectie van Rieker is altijd geïnspireerd door de laatste modetrends.


Aanbieding
Als u nu kiest voor schoenen van Rieker, voelt dat niet alleen goed aan uw voeten, maar óók in uw portemonnee. Tot en met 30 juni 2020 krijgt u zowel in de webshop als in de winkel tot 25 procent korting op de gehele collectie.

Bestel eenvoudig op www.riekershop.nl of kom het zelf ervaren in de winkel. U bent van harte welkom aan de Bakkerstraat 30 in Arnhem (centrum), 026 4427366.