Van 9 tot en met 15 april

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS RAM. Qua gezondheid is de ram een taaie. Hij of zij zal niet snel thuisblijven als er wat klachten zijn. Nu dus wel doen want ook jij bent niet onoverwinnelijk! De ram heeft een hoge pijngrens maar het is wel aan te raden om de ehbo-doos bij de hand te houden. Door zijn snelheid maakt hij gemakkelijk brokken. Het hoofd (hoofdpijn) en de spieren zijn zeer gevoelige punten.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vanaf aanstaande zaterdag gaat de planeet Mercurius in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft enkele weken meer behoefte aan contact. Probeer dat zoveel mogelijk veilig te doen. Genoeg mogelijkheden al was het maar via de telefoon. Uitgebreid praten hoeft voor jou niet. Kort maar krachtig!

STIER van 21 april t/m 21 mei
Donderdag voel jij je niet zo happy. Probeer dat gevoel van ongenoegen niet ‘weg’ te eten! Vrijdag krijg je op een ongebruikelijke manier contact met iemand die jou veel te vertellen heeft. Volgende week woensdag zijn er helaas relationele spanningen. Laat die niet hoger oplopen dan nodig is!

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Vanaf zaterdag loopt jouw planeet Mercurius in het teken ram. Dat maakt conversaties sneller en puntiger. Toch probeer jij het op zondag vooral zakelijk te houden. Volgende week dinsdag heb jij hele goede ideeën die jij op woensdag min of meer er doorheen probeert te drukken. Men vindt dat heftig.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag moet jij veel improviseren. Op vrijdag loopt alles wat jij doet op rolletjes! Tijdens het weekend ben jij energiek maar begin je wel een aantal mensen te missen. Volgende week woensdag ben jij iets aan het verteren. Op woensdag weet je niet goed of je vooruit of achteruit moet gaan.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag moet jij een teleurstelling verwerken. Het zit je niet lekker! Het weekend verloopt heel kalm en ontspannen. Je komt écht aan jezelf toe. Volgende week dinsdag krijg je te maken met machtsstrijd. Pas op voor wederzijdse schade. Woensdag baal jij van gebrek aan toekomstmuziek!

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vanaf zaterdag loopt jouw planeet Mercurius in het teken ram. Dat geeft enkele weken een gevoel van haast. Laat je niet teveel door anderen opjutten! Maak op zondag een planning die jij kunt behappen. Volgende week woensdag heb jij een diepgaand gesprek dat een tipje van de sluier oplicht.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Donderdag verloopt helaas teleurstellend. Iemand ligt enorm dwars. Maar op vrijdag geeft een leuk contact jou het gevoel dat je weer lucht hebt. Op zaterdag sta jij voor een keuze. Volgende week woensdag heb je de neiging om een relationele kwestie veel te hoog op te laten lopen. Relax!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Tot en met het weekend verloopt jouw leven redelijk rustig en ontspannen. Op een klein moment van onrust op donderdag na. Volgende week dinsdag dreigt iemand het roer over te nemen. Dat laat jij niet gebeuren! Op woensdag kun jij kiezen tussen ruzie of overleg waardoor je dichter bij de ander komt.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Vrijdag voel jij je goed en deel je dat graag met vrienden en familie. De rust tijdens het weekend zou je goed kunnen gebruiken om weer eens een goed boek te lezen. Volgende week woensdag heb jij weer een de neiging om je eigen kunnen te overschatten. Neem niet teveel hooi op je vork!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vrijdag kijk je met een tevreden gevoel terug op de afgelopen week. Je hebt weer veel bereikt! Tijdens het weekend, maar vooral op zondag, heb je behoefte aan menselijk contact. Misschien kun je zelf het initiatief nemen? Volgende week woensdag is het belangrijk om emoties serieus te nemen.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
De komende dagen zijn vooral gezellig door de vele contact momenten die jij meemaakt. Op vrijdag is dat contact vooral met mensen die op dezelfde golflengte zitten als jij. Tijdens het weekend maak jij ruimte om oude contacten op te poetsen. Op dinsdag deel jij ervaringen met je directe omgeving.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vrijdag voel jij je helemaal top. Eigenlijk vind jij dat thuisblijven wel lekker. Het geeft innerlijke rust! Maar op zondag even niet want dan ben jij heel emotioneel. Geef daar gerust lucht aan! Volgende week woensdag baal jij ervan dat zaken niet gaan zoals jij dat wilt. Probeer toch optimistisch te blijven.