Afbeelding
Foto:

DA , alles om je gezond te voelen

LINGEWAARD - Uw DA Drogist is tijdens deze hectische tijden geopend zoals u van ons gewend bent. Wij staan u graag bij met raad en daad voor het behoud van uw gezondheid. Wij zetten samen alles in het werk om, zo snel het kan, de schaarse artikelen zoals thermometers, infrarood meters, handgels en vloeibare handzepen op voorraad te krijgen. Zolang de voorraad strekt hebben wij ze weer ter beschikking voor u.


Uw gezondheid wordt positief ondersteund door gebruik te maken van goede natuurlijke vitamines. Deze vitamines worden door het lichaam makkelijker geaccepteerd dan de chemische, wij helpen u graag met een verantwoorde keuze.

Indien u geadviseerd wilt worden over professionele betaalbare haarkleuring omdat de kapper tijdelijk gesloten is, bent u bij ons aan het juiste adres. Hebben wij iets van gezondheidsproducten niet in ons assortiment, bestellen wij dit graag voor u. Zo kunnen wij u snel van meer dan 20.000 artikelen voorzien.

Vanzelfsprekend worden bestellingen in Bemmel, Haalderen, Doornenburg en Gendt thuisbezorgd als u niet in staat bent om zelf naar de winkel te komen. Heeft u vragen, bel ons gerust:

DA Carla 0481 421647

DA van Appeldoorn 0481 450267