Afbeelding
Foto:

Dankzij getroffen maatregelen veilig tuinplanten kiezen

Fleur uw tuin én uzelf op in deze tijd

HUISSEN - Met wat extra kleur in de tuin, op het terras of balkon, fleurt ieders humeur helemaal op. Dat kan iedereen nu wel gebruiken in deze nare tijd. Gelukkig biedt kwekerij W.A.J. Gerritsen u de mogelijkheid om op een veilige manier wat fleurigheid te komen halen.


Natuurlijk staat bij Anita en Wilbert Gerritsen gezondheid voorop. De daadkrachtige maatregelen die zij hebben getroffen voor de gezondheid van u en van henzelf zijn daarvan het bewijs: “De ingang van onze kas hebben we tijdelijk verplaatst naar achteren, aan het einde van het parkeerterrein dus. Vanaf daar kan men namelijk via een éénrichtingsroute door de kas lopen. Hierdoor is het heel makkelijk om ruim anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren”, legt Anita uit. Een bezoek aan de kas van kwekerij Gerritsen is op dit moment niet alleen een welkome afwisseling, maar ook iets waarvan je echt weer opfleurt! En al vanaf 35 cent per stuk, neemt u wat van die fleurigheid mee naar huis!

“Onze kas is weer volop gevuld met één- en meerjarige planten. Onze planten komen van eigen opkweek, zodat we de kwaliteit ervan zo goed mogelijk kunnen beheersen”, vervolgt Anita. Van groenteplantjes en kleurrijke hangpotten tot kuipplanten en stekgoed, het ruime assortiment van Gerritsen is de moeite waard te komen bekijken. En neemt u gerust uw eigen lege bloembak mee: Bij Gerritsen wordt uw bak gevuld met hydrokorrels en potgrond speciaal. Uw bak wordt vervolgens opgemaakt met de door u uitgekozen planten. Naast de gebruikte materialen betaalt u daarvoor slechts één euro extra per bak. Minimaal één dag later staat uw opgemaakte bloembak klaar.

U bent van harte welkom van maandag tot en met zondag aan de Polseweg 23 in Huissen. Tel: 026 3251933. Kijkt u voor meer informatie, ook over de corona-maatregelen, op www.kwekerijgerritsen.nl of op Facebook.