Beste lezers,

Ondanks dat iedereen hinder ondervindt door het coronavirus, blijft Hét Gemeente Nieuws u, juist in deze barre situatie, op de hoogte houden van wat er speelt in uw regio.


Ook als u de papieren krant onverhoopt niet in uw brievenbus ontvangt, hoeft u het regionale nieuws namelijk niet te missen! Op uw computer, laptop, i-pad of mobiele telefoon kunt u de krant volledig gratis lezen op www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daarnaast blijft het insturen van uw berichten uiteraard gewoon mogelijk via de button ‘nieuws insturen’ op onze website. Voor vragen over het insturen van uw bericht blijven we telefonisch bereikbaar op 0481 464770.


Team Hét Gemeente Nieuws


TopPop in Doornenburg terug van weggeweest!

DOORNENBURG - Wie herinnert zich niet de muziek van de jaren ’70. Velen onder ons hebben mooie herinneringen aan de muziek uit die tijd.


Een breed scala van nationale en internationaal artiesten schalde destijds door de speakers van de transistorradio’s. Piratenzenders zoals Radio Veronica en Radio Mi Amigo zonden hun programma’s uit vanaf de Noordzee. Op tv presenteerde Ad Visser de videoclips in het programma TopPop en als er geen videoclip beschikbaar was, danste Penny de Jager voor de camera. Het programma TopPop trok met hun dj’s het land in om de hitjes te promoten. Zo haalde destijds schutterij Gijsbrecht van Aemstel diverse keren dit muziekcircus naar Doornenburg.

Om het sentiment van die tijd nog een keer opnieuw te beleven organiseert OC Doornenburg een gevarieerde muziekavond op zaterdag 2 mei met diverse spelelementen in het café van het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. Deze avond belooft een avond te worden met veel herkenning van muziek uit de jaren ’70.

De presentatie is in handen van drie lokale dj’s. Tevens zal op deze avond een verrassende Mystery Guest optreden. Het belooft dus een supergezellige avond te worden, die u beslist niet mag missen.

TopPop in Doornenburg is zaterdag 2 mei vanaf 20:30 uur in Ontmoetingscentrum Doornenburg, Kerkstraat 3. Kaarten kosten vijf euro per persoon. Verkooppunten kaarten: Ontmoetingscentrum Doornenburg en Spar Witjes.