Tino Martin te bewonderen in Driel (foto: Lukassen Produkties)
Tino Martin te bewonderen in Driel (foto: Lukassen Produkties) Foto:

Feestweek 75-jarig jubileum RKSV Driel

DRIEL - Het jaar 2020 is voor RKSV Driel een bijzonder jaar want de voetbalvereniging viert haar 75-jarig jubileum. Het belooft een jaar te worden vol bijzondere activiteiten met het hoogtepunt de feestweek in mei rond hemelvaartsdag. Er is dan een groots programma opgezet met voor ieder wat wils, zowel sportief als feestelijk. Van jong tot oud, lid of geen lid… iedereen uit Driel en de regio is meer dan welkom! Het volledige programma is te vinden op www.rksvdriel.nl/jubileum(75).


Op het sportpark komt een grote feesttent waarin de avondactiviteiten plaatsvinden. Door de steun van veel bedrijven en de inzet van veel vrijwilligers zijn bijna alle activiteiten gratis toegankelijk zoals de disco-avond op vrijdag 22 mei met de fantastische discoshow van Radio 538 DJ’s On Tour en op zondag 24 mei de afsluitende Rood-Wit Party met het orkest Summerland.

Alleen voor de Hollandse Avond op donderdag 21 mei (met optredens van Kobus Engels, Robert Pouwels, Wesley Bronkhorst, John West en Jannes) en de feestavond op zaterdag 23 mei (met orkest Summerland en een optreden van Tino Martin) geldt er entree: 20,00 euro per persoon. In de maanden maart en april is er voorverkoop bij Albert Heijn Ger Koopman in Driel. Tijdens de voorverkoop kost een kaartje 15,00 euro per persoon, zo lang de voorraad strekt. De voorverkoop loopt tot uiterlijk 30 april.

Jannes te bewonderen in Driel (foto: Lukassen Produkties)