Tweestroom Meisjes B1

houden goede vorm vast

GENDT - In de carnavalsweek waren er geen wedstrijden voor de seniorenteams, maar de jeugd kwam zaterdag 29 februari wel in actie. De meisjes B1 kregen de Weekenders B1 op bezoek, de eerste set moesten de meiden van Tweestroom nog een beetje op gang komen, deze set kwam de tegenstander goed mee, maar werd wel gewonnen. Daarna was de tegenstand gebroken en in de overige sets had Tweestroom geen problemen meer met de tegenstander, een duidelijke 4-0 overwinning.


De JB1 mix kreeg de JB1 van Volamie op bezoek, er werd goed gestart, vooral de service liep goed, verder was het vooral wisselvallig. Maar de eerste set werd gewonnen. Daarna kwam de tegenstander iets beter in het spel en ging de service van Tweestroom iets minder en bleef het spel wisselvallig, hierdoor wist de tegenstander de tweede set te winnen. Hetzelfde spel werd getoond in de derde en vierde set, waardoor ook deze naar Volamie gingen. Helaas een 1-3 verlies.

JB2 mix kreeg Scylla op bezoek, de eerste set werd net verloren met 24-26, de tweede set wist Tweestroom te winnen, helaas ging de derde set niet goed, die ging met ruime cijfers naar de tegenstander, de vierde set herpakten ze zich wel, maar helaas niet genoeg voor de overwinning, dus 1-3 verlies,

De JC1 mix kreeg Boemerang Komeet JC1 op bezoek, er werd goed gestart, helaas werd de eerste set net verloren, ook de tweede set ging nog aardig, maar ook die werd net verloren, daarna werd het minder en gingen de derde en vierde set naar de tegenstander. 0-4 verlies.

Donderdag 5 maart spelen de seniorenteams bijna allemaal een thuiswedstrijd, de eerste wedstrijden beginnen om half acht.