Gratis rugscreening bij Fysio Lingewaard

HUISSEN - Heb jij wel eens last van je rug? Of regelmatig zelfs? Wil je weten wat je daaraan het beste kunt doen? Kom dan op 7 maart naar de gratis rugscreening van Fysio Lingewaard in Huissen.


Misschien herken je het wel. Je krijgt pijn in je rug als je iets optilt. Je boodschappen bijvoorbeeld of je (klein-)kind. Je bent dol op lange wandelingen. Maar de laatste tijd doe je het niet zo vaak meer, omdat je er rugklachten van krijgt. Of je sport graag, maar je kunt je niet meer 100 procent geven. Omdat die vervelende rugpijn je bewegingen belemmert. Dat is natuurlijk erg vervelend. Maar meestal zijn je klachten te verhelpen.


Rugscan

Wil je weten hoe het zit in jouw geval? Kom dan naar de gratis rugscreening van Fysio Lingewaard. Zie het als een korte check-up. Met een speciaal meettoestel maken de therapeuten een scan van je rug. Op het computerscherm kun je dan de stand en de mobiliteit van je wervelkolom zien. Zo kunnen de rugspecialisten je precies vertellen waar je klachten vandaan komen. En belangrijker: wat je eraan kunt doen.


Persoonlijk en vrijblijvend advies

Eigenaar Herman Vetsuypens van Fysio Lingewaard: ‘Wij vinden het belangrijk dat mensen fit zijn en soepel en pijnvrij kunnen bewegen. Vaak blijven mensen te lang doorlopen met klachten. Zeker met rugpijn. Dat is zonde en onnodig, want meestal is er wat aan te doen. Of misschien wil iemand wel een second opinion. Ook dan kan onze check-up nuttig zijn. Met onze gratis rugscreening willen wij de drempel naar het inwinnen van advies bij onze professionals wegnemen. Iedereen kan gewoon binnenlopen. Je krijgt een persoonlijk en vrijblijvend advies. Een afspraak is niet nodig, dus kom gewoon langs!’

Gratis rugscreening op zaterdag 7 maart van 10.00 tot 13.00 uur bij Fysio Lingewaard, Vierakkerstraat 1 in Huissen.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

NIJMEGEN - Zaterdag 7 maart is er een van de grootste kinderkleding- en speelgoedbeurzen in de regio, editie voorjaar/zomer. De beurs vindt plaats in De Klif, pijlpuntstraat 1 in Nijmegen Noord van 10.00-12.00 uur.


Er is een ruime keuze in kleding vanaf maat 86 (ook sport- en verkleedkleren), schoenen/laarzen, skeelers, (buiten)speelgoed, spelletjes, dvd's, boeken et cetera. "Neem genoeg kleingeld mee, er zijn geen pinmogelijkheden. Aan de kassa betaal je tien procent extra; de opbrengst van de beurs gaat naar onder andere basisschool De Oversteek en SBO De Windroos.

"Buggy's en wandelwagens mogen niet mee de zaal in, je kunt deze droog en veilig stallen in 'de kuil' naast het café. Ook grote tassen/shoppers mogen niet mee naar binnen. Je krijgt bij binnenkomst een tas van ons. Voor meer info zie kinderkledingbeursnijmegennoord.jouwweb.nl of op facebook: kinderkledingbeurs Nijmegen-Noord."