NDC finale wandelaars. (foto: Bas van de Goor Foundation)
NDC finale wandelaars. (foto: Bas van de Goor Foundation)

Diabetes Challenge in Huissen

HUISSEN - In Huissen (& Angeren) doen we mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2020. Vanaf eind april wandelen wij elke week, twintig weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Iedereen is van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen. Gestart wordt vanaf twee locaties in Huissen: Het Zand (dinsdag) & Loovelden (woensdag).


Wat is de Nationale Diabetes Challenge? De Nationale Diabetes Challenge is een twintig weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor uw gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!



Start wandelingen

Op 21 april (Sportpark Schalkshof) en 13 mei (Medisch Centrum Loovelden) starten de eerste wandelingen. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5 of zelfs 10 km. Op 26 september 2020 vindt het NDC Festival plaats in Tilburg. Tijdens dit festival wandelen we met alle deelnemers uit heel Nederland en sluiten we het wandelevenement feestelijk met elkaar af.


Meer weten?
Op 14 april 16.00 - 17.00 uur organiseren Huisartsenpraktijken Polseweg en Bles & Poels een informatiebijeenkomst over de challenge. Iedereen die interesse heeft, is welkom. Meldt u aan voor de bijeenkomst door te mailen naar Sport- & Cultuurcoach: q.vandeven@swlingewaard.nl of bellen naar 06 13966536. (Namens initiatiefnemers Huisartsenpraktijken Polseweg en Bles & Poels namens Medisch Centrum Loovelden tot binnenkort!)