Kindermiddag. (foto: De Waskniepers)
Kindermiddag. (foto: De Waskniepers)

De Waskniepers sluit jubileumjaar af met een geweldige kindermiddag

GENDT - Dinsdag 25 februari hebben De Waskniepers hun 55-jarig jubileumjaar afgesloten met de traditionele kindermiddag. Zoals altijd kwamen de allerkleinsten hier in grote getale naartoe, samen met hun ouders.


De vereniging had gezorgd voor een echte kinder-DJ, en er waren prachtige optredens van dansgarde De Knieperinnen en De Prinseparels. Tussendoor kregen de kleintjes limonade om de dorst te lessen en werd er popcorn uitgedeeld. Aan het eind van de middag kregen de kinderen ter ere van het jubileumjaar nog een bellenblaas en ’n zakje snoep mee naar huis.

Carnavalsvereniging De Waskniepers kan terug kijken op een gedenkwaardig seizoen met een prachtig jubileumweekend in januari en mooie carnavalsdagen waarin zij ook de sleuteloverdracht voor zowel de jeugd als de volwassenen mocht organiseren. De vereniging bedankte dan ook heel graag hun zustervereniging S.C.G. de Gentenarren voor de samenwerking en hulp die ze tijdens dit jubileumjaar mocht ontvangen en natuurlijk iedereen die bijgedragen heeft om het 55-jarig jubileum tot een groot succes te maken.